902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Cruz Roja en la Garrotxa inicia la campaña "Subir solidaridad a tu árbol"
09-11-2017
IMG-20171108-WA0005
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

La Creu Roja a la Garrotxa portarà a terme una campanya nadalenca en col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Olot.

Amb aquesta campanya, la Creu Roja vol recordar que encara hi ha moltes famílies en situació de vulnerabilitat i que són dates especialment complicades.

 

Coincidint amb les festes de Nadal des de la Creu Roja a la Garrotxa es posa en marxa una campanya sota el títol Penja solidaritat al teu arbre.

Aquesta campanya consisteix en adquirir una creu de petites dimensions feta en feltre i a mà pels voluntaris i voluntàries de l’entitat. El donatiu és de 2 euros i es podran adquirir a partir del 20 de novembre en molts establiments d’Olot adherits a l'Associació de Comerciants d’Olot (ACO) o també directament a les oficines de la Creu Roja al carrer Hondures.

La campanya ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’ACO i molt especialment de les persones que han destinat les seves hores a la confecció de les creus.

Els diners aniran destinats a diferents projectes que realitza l’entitat a la comarca.

També s’animarà a la gent a compartir el gest solidari de comprar creus a les xarxes socials sota el hashtag #penjasolidaritat.

Des de Creu Roja es pretén, no només recollir diners, sinó recordar que encara hi ha moltes famílies en situació de vulnerabilitat i que són unes dates especialment complicades per aquestes.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja