900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Oferta del curs de socorrisme totalment subvencionat
27-11-2017
Captura
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

​Des de la Creu Roja a Catalunya, i en col·laboració amb el Servei de la Generalitat (SOC), oferim 45 places de formació de 3 certificats de professionalitats de la especialitat de Socorrisme a espais aquàtics naturals a les províncies de Barcelona i Tarragona. El curs compta amb un 60% de compromís de contractació pels participants.

Es tracta del curs acreditat i subvencionat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, homologable i vàlid a nivell Europeu. Aquest certificat habilita per treballar a platges, rius i tot tipus d'espais aquàtics naturals.

Requisits mínims d'entrada:

  • ESO, proves d'accés a CFGM/ Universitat majors de 25 o 45 anys o Certificat de Professionalitat Nivell II (excloents, només en cal un).
  • Situació d'atur.
  • Inscrit a l'Oficina de Treball abans de la data d'entrevista.

​La durada del curs de certificat de professionalitat és de 420 hores amb 80 pràctiques internes.

Criteris de selecció: entrevista i proves físiques al mitjà aquàtic.

Com apuntar-se?

En cas de mostrar interès en aquesta formació i complir els requisits mínims, envieu un correu amb el nom, telèfon, situació (actiu/ desocupat) a cristina.sanchez@creuroja.org. En el moment de les entrevistes de selecció ens hi posarem en contacte. La data límit per enviar la preinscripció confirmada és el dia 10 de desembre de 2017.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja