902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Comença la Gran Recollida de Joguines durant el cap de setmana arreu del territori
06-12-2017
foto notícia gran recollida
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
30 oficines locals i comarcals duran a terme activitats de sensibilització i recollida per assolir l’objectiu de les 50.000 joguines

Les joguines es destinen a infants en situació de vulnerabilitat però també es vol sensibilitzar sobre la importància i el valor educatiu del joc. 

Creu Roja Joventut organitza dissabte 9 i diumenge 10 de desembre, la Gran Recollida de Joguines arreu de Catalunya. Per això, organitza tot un seguit d’activitats i esdeveniments amb l’objectiu de donar a conèixer i fer créixer la Campanya de Joguines. Així, es faran activitats en 30 localitats catalanes.

En els punts de recollida d’aquesta jornada es faran diverses activitats, que aniran des d’activitats de sensibilització fins a tallers de manualitats, concerts i xocolatades per a tota la família.

La Campanya de Joguines d’enguany es va presentar el passat diumenge 19 de novembre, que enguany duu per lema “Els seus drets en joc”. En aquesta 25ena edició, l’objectiu és recollir unes 50.000 joguines per tal de ser repartides entre més de 23.000 infants. A Catalunya, aquesta campanya es duu a terme a més de 400 municipis, gràcies a la col·laboració de 1.500 voluntaris i voluntàries.

Activitats per tot el territori
A Barcelona, un total de 13 assemblees participaran en la Gran Recollida de Joguines: Alt Maresme, Alt Penedès, Cerdanyola-Ripollet-Montcada, Maresme centre, Premià, Vilassar, Sabadell, Sant Cugat-Rubí-Valldoreix, Sant Joan Despí, Sitges, Viladecans, Vilanova i la Geltrú i Muntanya de Montserrat).

A les comarques de Lleida, les assemblees que se sumen a la iniciativa són: local de Lleida, Pla d’Urgell, La Noguera, Les Garrigues, La Segarra i El Solsonès.

A Girona, les assembles que muntaran estands i activitats són: Blanes-Lloret de Mar-Tossa de Mar, Girona, Llança, Figueres, Ripoll i Roses-Castelló.

A Tarragona, les cinc assemblees de la Creu Roja que se sumaran a la Gran Recollida de Joguines són: Baix Penedès-El Vendrell, Calafell, Tortosa, Amposta, Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó.

Cal recordar que la Gran Recollida de Joguines promou que aquestes siguin noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques i, a ser possible, que fomentin el joc cooperatiu. Creu Roja Joventut entén que tots els infants, independentment de la situació econòmica de les seves famílies, tenen dret a estrenar una joguina nova.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja