902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
TRAM presenta un vídeo solidari amb la lluita contra la pobresa de la Creu Roja
13-12-2017
Sin título
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Amb cada compartició i visualització del vídeo a través de les xarxes socials, el Tramvia de Barcelona destinarà 0,5 euros a la campanya de la Creu Roja “Donem-li la volta” per fer front a la pobresa infantil a Catalunya.

Al vídeo, realitzat amb motiu de les festes de Nadal, hi apareixen artistes com el ballarí Rafael Amargo, l'artista musical Dani Anglès, l'actriu Lloll Beltran, els actors Jordi Cadellans i Sergi Cervera, entre d’altres.

Barcelona, 13 de desembre de 2017. TRAM ha realitzat un vídeo solidari per recolzar l’Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil de la Creu Roja que vehicularà a través de les xarxes socials amb motiu de les festes de Nadal. Amb la compartició d'aquest vídeo a través de les xarxes socials, protagonitzat per persones conegudes de diferents àmbits artístics, culturals i esportius, així com per treballadors del Tramvia de Barcelona, s'estarà ajudant a fer front a la pobresa infantil a Catalunya. De manera que per cada visualització que es produeixi, TRAM donarà 0,5 euros a la campanya ”Donem-li la volta” [www.donenmlilavolta.org] de la Creu Roja a Catalunya.

“Donem-li la volta” és una iniciativa de l'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil  impulsada per la Creu Roja a Catalunya. A través de la participació de la societat es pretén aconseguir recursos per garantir que els nens i les nenes en situació de vulnerabilitat puguin comptar amb una alimentació suficient, adequada i nutritiva. L’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil és una crida dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l’augment de la pobresa infantil a Catalunya, reforçant les actuacions per cobrir les necessitats més bàsiques dels nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

El 2017, L’Aliança per a l’Alimentació infantil ha distribuït 45.500 ajuts alimentaris per a la infància més vulnerable, a través de targes de prepagament d’aliments, berenars dins els projectes d’Èxit Escolar, kits d’alimentació infantil o les beques de menjador escolar. El repte d’aquesta iniciativa de la Creu Roja consisteix ara en prevenir i evitar la cronificació de la pobresa que afecta el 40% de les famílies en situació d’extrema vulnerabilitat. De fet,  2 de cada 10 infants atesos per la Creu Roja tenen dificultats per a seguir una alimentació adequada, sana i equilibrada. 

Una nadala solidària i participativa

Al vídeo, realitzat amb motiu de les festes de Nadal, hi apareixen: el ballarí i coreògraf Rafael Amargo; l'artista musical Dani Anglès; l'actriu Lloll Beltran; l'actor Jordi Cadellans; l'actor Sergi Cervera; l'escriptor Víctor del Árbol; l'actor Txabi Franquesa; el músic i cantant d'Itaca Band, Albert Garcia; la golfista professional Mireia Prat; el pallasso Tortell Poltrona; l'actor membre de The Chanclettes, Josep Maria Portavella; i una representació dels joves de l'Escola de Futbol de Sant Roc.

A més, hi han participat els treballadors de TRAM: Marc Antón, Ernesto Bernal, Esther Carmona, Josué Condes, Francisco Díaz, Núria Piera, Mari Quintana, Gemma Solà i Jaime Vela. El tema nadalenc que interpreten de manera coral i festiva a la cabina de un tramvia, ha estat produït i arranjat per Pol Caturla, i interpretat per Maira Comalat, que també ha fet la direcció coral.

La realització del vídeo ha anat a càrrec de Jordi Cabané, amb la producció de Matèria Creativa i coordinació de l'equip de Comunicació i Màrqueting de TRAM i aPortada Comunicació.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja