900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Torroella de Montgrí recapta 1.700€ en diversos esdeveniments benèfics
29-12-2017
castanyada
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

En els darrers mesos s’han realitzat tres actes solidaris a favor de la Local de Torroella de Montgrí-l’Estartit: una Charity Night, la Castanyada Popular de l’Estartit i el Dia de la Bandereta.  
Aquests diners es destinaran als diferents serveis i projectes que la Local esta duent a terme.

L’Assemblea Local de la Creu Roja a Torroella de Montgrí ha aconseguit recaptar 1.704,30€ durant l’últim trimestre d’aquest 2017 gràcies a tres esdeveniments benèfics a l’Estartit i a Torroella.

Al setembre, es va celebrar la segona edició de la Charity Night del Càmping Rifort de l’Estartit. Un esdeveniment privat i solidari organitzat per dos clients anglesos i les propietàries de l’establiment. Es van realitzar sortejos de diferents productes, menús o l’estança d’un cap de setmana al mateix càmping. El President de l’Assemblea Local, el Sr. Carlos Garnacho, va ser present aquest dia i va ser qui va recollir els diners aconseguits, un total de 843,41€.

A finals d’octubre, es va celebrar la tradicional Castanya Popular de l’Estartit en que es varen repartir 274 racions de castanyes i vi dolç a la Plaça de l’Església del poble. Com cada any, es va comptar amb la col·laboració de veïns que varen ajudar a coure les castanyes, l’Associació Bell Racó i l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit. La Sra. Laila Massaguer va explicar el conte de la castanyera als més petits i els nens i nenes de l’extraescolar de música de l’Escola Portitxol varen cantar unes cançons. Hi varen treballar 15 persones voluntàries i es varen obtenir 442,83€.

Enguany i coincidint amb la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, els dies 25 i 26 de novembre, es va realitzar el Dia de la Bandereta pels carrers de la població arribant a recaptar 418,06€. Cinc persones voluntàries varen fer possible aquest acte benèfic.

Tots els diners recaptats seran destinats als diferents serveis i projectes que la Local està duent a terme com per exemple la compra de kits higiènics per nadons de famílies en situació vulnerable.

Un cop més, la solidaritat de la gent ha fet possible aquests tres esdeveniments i ha permès aconseguir uns diners importants per poder seguir ajudant i seguir cada vegada més a prop de les persones.

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja