900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja informarà, formarà i crearà una xarxa de suport a famílies a les comarques de Girona
22-02-2018
caomunicat
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

La Creu Roja a Girona crearà espais on poder crear vincles i una xarxa de suport entre els pares i mares sobre la criança dels seus fills/es.  

Es realitzaran sessions interactives i dinàmiques, que treballen les competències parentals per a la millora del benestar personal i emocional de la unitat familiar.

La Creu Roja a Girona crearà un espai on pares i mares puguin compartir les seves experiències relacionades amb la criança dels seus fills i filles.

A través d’aquests espais Creu Roja pretén reforçar la confiança i seguretat en les pròpies capacitats parentals, afavorir espais d’aprenentatge entre iguals amb expectatives i preocupacions similars i generar elements de reflexió pausada i conscient entre els diferents membres del grup.

L’exercici de la criança no és una tasca fàcil alhora que esdevé fonamental per al bon desenvolupament i l’educació dels infants. Els pares i mares sovint es troben amb dubtes o situacions de difícil solució i apoderar les seves competències per a afrontar-les, esdevé un suport fonamental per a la totalitat de la família.

Amb aquest projecte es pretén arribar a un total de 60 famílies de les comarques de Girona, prioritzant aquells nuclis familiars que estiguin dins el procés d’atenció de la Creu Roja. Les localitats on es realitzarà inicialment són Santa Coloma de Farners, Olot, Palafrugell, Roses-Castelló, Salt i Girona.

La proposta vol crear grups cohesionats, que participin activament del seu entorn i des d’on s’afavoreixi el seu benestar personal i emocional, igual que el dels seus fills/es, mitjançant l’apoderament de mares i pares, treballant les seves competències parentals. Una part important és prioritzar les seves estratègies, incentivar aquells comportaments que els funcionen i que ens facin partícips dels seus èxits.

En funció del context s’adaptarà la intervenció als perfils del col·lectiu a treballar i les necessitats detectades.

Les sessions estan dissenyades de manera interactiva i molt dinàmica, amb exercicis que es puguin dur a la pràctica fàcilment i comportin un canvi positiu que sigui notable durant el transcurs del programa.  També s’inclouen activitats de lleure, sortides a l’entorn proper (espais de lleure, parcs, biblioteques,.) i activitats conjuntes per a pares/mares i fills/filles.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja