900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Fundació Assurant dona 10.000 dòlars a favor de Creu Roja i la seva feina de lluita contra la pobresa
06-03-2018
modificada_02
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Barcelona, Març, 2018 – La Fundació Assurant ha donat 10.000 dòlars a la Creu Roja per recolzar a la institució humanitària en la seva lluita contra la pobresa crònica a Catalunya.

La Fundació Assurant, centrada en la donació a causes benèfiques així com en vetllar pel benestar dels empleats de la companyia Assurant, Inc. (NYSE: AIZ), és la vessant benèfica d'aquesta companyia especialitzada en la protecció de productes contra riscos.

Per a l'acció efectiva de la donació, Andy Morris, president i director executiu de Assurant a Europa, viatjarà a la seu de Creu Roja el proper 1 de març de 2018. Durant la seva estada a Barcelona, Morris acudirà al Mobile World Congress a Fira Gran Via, Barcelona, com a part de l'equip d’Assurant que se celebra del 26 de febrer a l'1 de març de 2018.

En paraules d'Andy Morris: "Estic encantat de poder fer aquesta donació en nom de la Fundació Assurant. Una Fundació que destaca per la seva implicació amb les organitzacions locals que, com Creu Roja, contribueixen a millorar les vides de les persones”.

A més, Morris assegura que "Assurant creu en ajudar a les persones a protegir el que para ells és més important i, sovint, aquesta necessitat augmenta en temps de crisi. Per això, a través de la Fundació Assurant ens comprometem a ajudar a la comunitat des de diversos àmbits com la implicació voluntària dels nostres treballadors així com les donacions caritatives. D'aquesta manera, els nostres empleats tenen l'oportunitat de marcar la diferència i aportar valor en la comunitat en la qual operem.

Antoni Aguilera, president de la Creu Roja Catalunya, declara que: "Voldríem agrair a la Fundació Assurant per aquesta donació que ens ajudarà a combatre la pobresa i la malnutrició. Des de Creu Roja ens comprometem a ajudar a les persones que estan passant per una crisi econòmica, independentment de qui siguin i on estiguin, i aquesta labor no seria possible sense contribucions com aquesta. Destaca que el primer dels Objectius de Desenvolupament Sostenible establerts per les Nacions Unides és acabar amb la pobresa en totes les seves formes i a tot arreu i, en la Creu Roja, la societat troba una organització que lluita conjuntament per aconseguir aquest objectiu".

Aquest és el setè any que Assurant assisteix al Mobile World Congress, la fira internacional de la tecnologia, brindant així als visitants l'oportunitat d'analitzar com la indústria de la telefonia mòbil està evolucionant per satisfer les necessitats canviants dels consumidors i les empreses.

Sobre Assurant

Assurant, Inc. (NYSE: AIZ) és un proveïdor global de solucions de gestió de riscos que protegeix tant l'habitatge com els productes que compren els seus assegurats. Una empresa de Fortune 500, centrada als mercats d'habitatge i estil de vida, i es troba entre els líders del mercat en protecció de dispositius mòbils i serveis relacionats; contractes de servei estès; protecció del vehicle; segur funerari refinançat; el segur per a inquilins; segur de propietaris col·locat pel prestador; i valoració d'hipoteques i serveis de camp.

Amb aproximadament $ 32 mil milions en actius al 31 de desembre de 2017 i $ 6 mil milions en ingressos de 2017, Assurant opera en 16 països. Per la seva banda, la Fundació Assurant treballa per recolzar i millorar les comunitats.

 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja