900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Pobresa intermitent: entre la recuperació i la cronificació
Pobresa intermintent :entre la recuperació i la cronificació - 11è estudi
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
portada
06-06-2018 | Estudios | Otros
Pobreza intermitente: entre la recuperación y la cronificación - 11º estudio
Este 11º estudio del Observatorio que presentamos pone el foco en las personas en situación de pobreza que no han conseguido salir de la situación de vulnerabilidad, a la que se vieron abocadas hace años, y como las dificultades para acceder al mercado laboral afectan a su situación.

 

L’inici de la recuperació econòmica del país s’està traduint en la millora de condicions de vida de les persones, així com la reactivació del  mercat laboral, un dels factors claus que determina la recuperació de la població.

Per això resulta molt esperançador constatar que en aquest estudi 1 de cada 3 persones han millorat la seva situació respecte al darrer any i  manifesten no necessitar la nostra ajuda principalment per haver trobat una feina. Aquest col·lectiu, tot i recuperar-se, necessitarà un seguiment proper i continuat per garantir que la seva millora sigui sostinguda.

No obstant això, encara hi ha una part important del col·lectiu que atenem que segueix patint –i patirà– situacions de precarietat econòmica. D’aquesta manera, hem analitzat com les persones en situació de vulnerabilitat han de trampejar el seu dia a dia i el seu futur immediat, així com també hem identificat quines són les possibles causes que contribueixen a què les persones es trobin en situació de pobresa o, per contra,  puguin sortir-se’n.

Información Relacionada
Contacte

Dirección: c/ Joan d'Àustria 118
08018 Barcelona

Teléfono: 900 22 11 22

 

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja