900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Pobresa intermitent: entre la recuperació i la cronificació
Pobresa intermintent :entre la recuperació i la cronificació - 11è estudi
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
portada
06-06-2018 | Studies | Other
Intermittent poverty: between recovery and chronification - 11th study
This 11th study of the Observatory that we present to you places the focus on people in situations of poverty that have not been able to escape from the situation of vulnerability, to which they were led away for years, and how the difficulties to access the labor market affect your situation.
 

L’inici de la recuperació econòmica del país s’està traduint en la millora de condicions de vida de les persones, així com la reactivació del  mercat laboral, un dels factors claus que determina la recuperació de la població.

Per això resulta molt esperançador constatar que en aquest estudi 1 de cada 3 persones han millorat la seva situació respecte al darrer any i  manifesten no necessitar la nostra ajuda principalment per haver trobat una feina. Aquest col·lectiu, tot i recuperar-se, necessitarà un seguiment proper i continuat per garantir que la seva millora sigui sostinguda.

No obstant això, encara hi ha una part important del col·lectiu que atenem que segueix patint –i patirà– situacions de precarietat econòmica. D’aquesta manera, hem analitzat com les persones en situació de vulnerabilitat han de trampejar el seu dia a dia i el seu futur immediat, així com també hem identificat quines són les possibles causes que contribueixen a què les persones es trobin en situació de pobresa o, per contra,  puguin sortir-se’n.

Related Information
Contacte

Address: c/ Joan d'Àustria 118
08018 Barcelona

Telephone: 900 22 11 22

 

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja