900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Pobresa intermitent: entre la recuperació i la cronificació
Pobresa intermintent :entre la recuperació i la cronificació - 11è estudi
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
portada
06-06-2018 | Estudis | Altres
Pobresa intermintent :entre la recuperació i la cronificació - 11è estudi
Aquest 11è estudi de L’Observatori que us presentem posa el focus en les persones en situació de pobresa que no han aconseguit sortir de la situació de vulnerabilitat, a la qual es van veure abocades fa anys, i com les dificultats per accedir al mercat laboral afecten a la seva situació.

 

L’inici de la recuperació econòmica del país s’està traduint en la millora de condicions de vida de les persones, així com la reactivació del  mercat laboral, un dels factors claus que determina la recuperació de la població.

Per això resulta molt esperançador constatar que en aquest estudi 1 de cada 3 persones han millorat la seva situació respecte al darrer any i  manifesten no necessitar la nostra ajuda principalment per haver trobat una feina. Aquest col·lectiu, tot i recuperar-se, necessitarà un seguiment proper i continuat per garantir que la seva millora sigui sostinguda.

No obstant això, encara hi ha una part important del col·lectiu que atenem que segueix patint –i patirà– situacions de precarietat econòmica. D’aquesta manera, hem analitzat com les persones en situació de vulnerabilitat han de trampejar el seu dia a dia i el seu futur immediat, així com també hem identificat quines són les possibles causes que contribueixen a què les persones es trobin en situació de pobresa o, per contra,  puguin sortir-se’n.

Informació Relacionada
Contacte

Adreça: c/ Joan d'Àustria 118
08018 Barcelona

Telèfon: 900 22 11 22

 

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja