900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Creu Roja Joventut preveu repartir joguines a més de 23.000 infants durant aquestes festes
30-11-2018
presentacio-campanyacrj
La campanya s’emmarca en el projecte ‘Joguina Educativa’ que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Amb el lema ‘Els seus drets en joc’, la campanya distribuirà joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre nens i nenes en situació de vulnerabilitat de tot Catalunya.

Més de 1.500 persones voluntàries de 83 assemblees de la Creu Roja a Catalunya hi participen.

L’entitat fa una crida a la ciutadania, empreses, comerços i entitats perquè hi col·laborin mitjançant donacions fins al 4 de gener. Es poden consultar els punts de recollida al web www.lajoguinaeducativa.org

La campanya també pretén sensibilitzar sobre l'ús de jocs i joguines com a eines educatives i transmissores de valors.


Creu Roja Joventut ha presentat el divendres, 30 de novembre, a la sala Luz de Gas de Barcelona la 26ena Campanya de Joguines. Amb el lema ‘Els seus drets en joc’, la campanya pretén distribuir joguines entre més de 23.000 infants de tot Catalunya en situació de vulnerabilitat.

La presentació ha anat a càrrec del president de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, el president provincial de la Creu Roja a Barcelona, Josep Quitet, i la directora de Creu Roja Joventut a Catalunya, Rosa Alcalà. Hi ha assistit també Meritxell Benedí, directora general de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya, com a institució col·laboradora de la campanya.  L’acte ha finalitzat amb l’actuació del cor ‘Barcelona Gay Men’s Chorus’ que, un any més, portarà a terme dos concerts per col·laborar amb la campanya.

Enguany, l’entitat fa de nou una crida a la ciutadania perquè doni joguines  noves -ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies-, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.  L’objectiu és aconseguir-ne 70.000 fins al 4 de gener per cobrir les necessitats de milers de nens i nenes a tot el territori .

A la campanya hi participaran més de 1.500 voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut de més de 400 municipis de tot Catalunya a través de 83 assemblees locals i comarcals (cada assemblea pot cobrir diversos municipis d’una comarca).

La iniciativa s’emmarca en el projecte ‘Joguina Educativa’ que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. “Amb aquesta iniciativa volem sensibilitzar la població sobre el valor educatiu de les joguines i la seva importància com a eina per al creixement dels infants i per al desenvolupament de les seves capacitats i habilitats”, ha afirmat Rosa Alcalà, directora de Creu Roja Joventut a Catalunya.

Diferents fórmules de col·laboració

A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d’empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d’espais per a la recollida, entre d’altres.

Les donacions es podran fer als diferents punts de recollida que es poden consultar a la web www.lajoguinaeducativa.org. Al mateix espai web es pot veure el calendari de les diverses activitats previstes a les diferents localitats.

La campanya a Internet i a les xarxes socials

Web de la campanya de joguines: www.lajoguinaeducativa.org
Facebook: www.facebook.com/CreuRojaCatalunya I www.facebook.com/crjoventut
Twitter: @CreuRojaCAT I @crjoventut I #CampanyaDeJoguines I #ElsseusDretsenJoc


 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja