900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cruz Roja Juventud reparte 66.500 juguetes entre más de 24.000 niños en situación de vulnerabilidad
04-01-2019
Recollida_joguines_web
La campaña ha logrado su objetivo gracias a la colaboración ciudadana.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
La campanya s’ha realitzat a més de 400 municipis catalans, gràcies a la implicació de més de 1.100 persones voluntàries i de la col·laboració ciutadana i de 563 empreses.

Compleix el doble objectiu de distribuir joguines noves, educatives, no bèl·liques ni sexistes i de promoure el dret de tota la infància a jugar.

Creu Roja Joventut ha repartit abans de la Nit Màgica unes 66.500 joguines entre 24.387 infants de famílies que es troben en situació de risc de vulnerabilitat a Catalunya. Un any més, la Campanya de Joguines ha assolit el seu objectiu gràcies a la col·laboració ciutadana i al teixit empresarial, així com als més de 1.100  voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut que hi han participat.

Amb el lema “Els seus drets, en joc”, la 26 ena edició de la campanya va arrencar el 30 de novembre i avui finalitza el repartiment de joguines entre les famílies amb més dificultats, amb uns resultats molt similars als de l’edició anterior (68.000 joguines per a 24.952 infants).

820 activitats relacionades

En aquesta 26ena edició, s’hi han implicat 84 assemblees locals i comarcals de la institució humanitària, que cobreixen més de 400 municipis de tot Catalunya.

La Campanya de Joguines s’emmarca en el projecte “La joguina educativa”, que Creu Roja Joventut duu a terme durant tot l’any per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar.

Per això, les joguines repartides són noves - ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies-, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

Per això, a fi de reforçar el valor educatiu del joc, s’han dut a terme més de 820 activitats de sensibilització arreu de Catalunya durant el transcurs de la campanya. Entre les accions de sensibilització, destaca l’espot de la campanya.

En total, 563  empreses i entitats han col·laborat en aquesta edició. Les formes més habituals de col·laboració han estat les donacions directes de joguines, aportacions econòmiques per a la compra, o bé les cessions d’espais per a la recollida.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja