900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Red Cross Youth delivers 66.500 toys go in more than 24.000 boys in situation of vulnerability
04-01-2019
Recollida_joguines_web
The campaign has attained his aim thanks to the citizen collaboration.
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
La campanya s’ha realitzat a més de 400 municipis catalans, gràcies a la implicació de més de 1.100 persones voluntàries i de la col·laboració ciutadana i de 563 empreses.

Compleix el doble objectiu de distribuir joguines noves, educatives, no bèl·liques ni sexistes i de promoure el dret de tota la infància a jugar.

Creu Roja Joventut ha repartit abans de la Nit Màgica unes 66.500 joguines entre 24.387 infants de famílies que es troben en situació de risc de vulnerabilitat a Catalunya. Un any més, la Campanya de Joguines ha assolit el seu objectiu gràcies a la col·laboració ciutadana i al teixit empresarial, així com als més de 1.100  voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut que hi han participat.

Amb el lema “Els seus drets, en joc”, la 26 ena edició de la campanya va arrencar el 30 de novembre i avui finalitza el repartiment de joguines entre les famílies amb més dificultats, amb uns resultats molt similars als de l’edició anterior (68.000 joguines per a 24.952 infants).

820 activitats relacionades

En aquesta 26ena edició, s’hi han implicat 84 assemblees locals i comarcals de la institució humanitària, que cobreixen més de 400 municipis de tot Catalunya.

La Campanya de Joguines s’emmarca en el projecte “La joguina educativa”, que Creu Roja Joventut duu a terme durant tot l’any per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar.

Per això, les joguines repartides són noves - ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies-, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

Per això, a fi de reforçar el valor educatiu del joc, s’han dut a terme més de 820 activitats de sensibilització arreu de Catalunya durant el transcurs de la campanya. Entre les accions de sensibilització, destaca l’espot de la campanya.

En total, 563  empreses i entitats han col·laborat en aquesta edició. Les formes més habituals de col·laboració han estat les donacions directes de joguines, aportacions econòmiques per a la compra, o bé les cessions d’espais per a la recollida.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja