900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
El derbi catalán de rugby, con la campaña de la Cruz Roja #EncaraNo
07-01-2019
versio-web
U.E. Santboiana y Barça Rugby disputaran este partido el 13 de enero.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
La taquilla de l’enfrontament oficial entre U.E. Santboiana i Barça Rugby  anirà destinada en favor del programa solidari de la Creu Roja.

Amb el lema “100 anys compartint valors”, els diners recaptats al matx i en una fila zero faran front a la cronificació de la pobresa familiar i infantil.
 

El pròxim diumenge 13 de gener (11.45h) al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat, U.E. Santboiana i Barça Rugby disputaran un dels millors partits de la temporada rugbística: el derbi català de la Liga Heineken. Un matx que també assolirà transcendència per la seva vessant solidària i és que serà un partit a favor dels programes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja amb el lema conjunt “100 anys compartint valors”.

Tot i que el pitjor de la crisi econòmica ja ha passat, a Catalunya encara hi ha persones que no poden assumir despeses bàsiques com l’habitatge, l’alimentació, l’energia o l’educació. Segons l’Observatori de la Creu Roja elaborat al 2018, un 70% de les famílies ateses en els projectes de lluita contra la pobresa de l’entitat pateix pobresa cronificada. D’aquestes, un 81% té infants a càrrec i 1 de cada 4 casos són mares monoparentals.

Davant aquesta situació, la Creu Roja ha posat en marxa la campanya #EncaraNo per fer front a la cronificació de la pobresa. La iniciativa s’adreça a institucions, empreses i particulars amb l’objectiu de sensibilitzar i aconseguir suport econòmic per ajudar aquestes famílies a recuperar-se i viure amb dignitat. www.EncaraNo.org.

Les entrades per als socis tindran un cost de 5 euros mentre que per als no socis es vendran a 15 euros. A més de la taquilla que anirà destinada íntegrament a aquesta causa, la U.E. Santboiana posarà a disposició pública una fila zero a través de la qual es poden aportar donacions econòmiques de forma particular:

- Nº compte del Banc de Sabadell: ES20-0081-1609-1600-0100-3006, titular Unió Esportiva Santboiana. (Concepte: “Derbi solidari 13 gener”)

En aquesta iniciativa també hi col·laboren la Fundació Abertis, l’Ajuntament de Sant Boi, Hyundai Linkmotor i TV3.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja