900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The catalan derbi of rugby, with the Red Cross campaign #EncaraNo
07-01-2019
versio-web
U.E. Santboiana and Barça Rugby play this match on 13 January.
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
La taquilla de l’enfrontament oficial entre U.E. Santboiana i Barça Rugby  anirà destinada en favor del programa solidari de la Creu Roja.

Amb el lema “100 anys compartint valors”, els diners recaptats al matx i en una fila zero faran front a la cronificació de la pobresa familiar i infantil.
 

El pròxim diumenge 13 de gener (11.45h) al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat, U.E. Santboiana i Barça Rugby disputaran un dels millors partits de la temporada rugbística: el derbi català de la Liga Heineken. Un matx que també assolirà transcendència per la seva vessant solidària i és que serà un partit a favor dels programes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja amb el lema conjunt “100 anys compartint valors”.

Tot i que el pitjor de la crisi econòmica ja ha passat, a Catalunya encara hi ha persones que no poden assumir despeses bàsiques com l’habitatge, l’alimentació, l’energia o l’educació. Segons l’Observatori de la Creu Roja elaborat al 2018, un 70% de les famílies ateses en els projectes de lluita contra la pobresa de l’entitat pateix pobresa cronificada. D’aquestes, un 81% té infants a càrrec i 1 de cada 4 casos són mares monoparentals.

Davant aquesta situació, la Creu Roja ha posat en marxa la campanya #EncaraNo per fer front a la cronificació de la pobresa. La iniciativa s’adreça a institucions, empreses i particulars amb l’objectiu de sensibilitzar i aconseguir suport econòmic per ajudar aquestes famílies a recuperar-se i viure amb dignitat. www.EncaraNo.org.

Les entrades per als socis tindran un cost de 5 euros mentre que per als no socis es vendran a 15 euros. A més de la taquilla que anirà destinada íntegrament a aquesta causa, la U.E. Santboiana posarà a disposició pública una fila zero a través de la qual es poden aportar donacions econòmiques de forma particular:

- Nº compte del Banc de Sabadell: ES20-0081-1609-1600-0100-3006, titular Unió Esportiva Santboiana. (Concepte: “Derbi solidari 13 gener”)

En aquesta iniciativa també hi col·laboren la Fundació Abertis, l’Ajuntament de Sant Boi, Hyundai Linkmotor i TV3.

Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja