900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Més d’una seixantena de persones majors de 45 anys troben feina a Barcelona de la mà de la Creu Roja
15-01-2019
ocupacio45_web
Les persones participants han realitzat un itinerari amb activitats formatives i d'assessorament.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

L’entitat ha format i asessorat més de 130 persones amb dificultats per reincorporar-se al mercat laboral.

65 de les persones que han participat en la iniciativa han aconseguit un contracte, xifra que representa el 49% de les persones participants.

En el marc del programa ‘Impulsem el que fas’, el Pla d'Ocupació de la Creu Roja ha impulsat una iniciativa per promoure la incorporació de persones aturades majors de 45 anys gràcies al suport de l’Ajuntament de Barcelona.

“La Creu Roja reforça l’ocupabilitat de les persones majors de 45 anys amb trajectòries professionals descendents i desocupació perllongada motivada per la crisi, on l’edat i la formació desactualitzada són elements de discriminació per a la seva reincorporació al mercat de treball, amb situacions que s’agreugen segons s’acosten a la jubilació”, assenyala Laia Ferré, referent de projectes d'Ocupació de la Creu Roja a Barcelona.

Aquesta iniciativa s’ha adreçat a persones que, després de quedar-se a l’atur amb més de 45 anys, busquen una nova oportunitat professional que els permeti tornar a treballar i reprendre una vida autònoma. Les persones que hi han participat han realitzat un itinerari intensiu amb activitats formatives i d'orientació, així com tallers i sessions informatives per ampliar coneixements sobre el mercat laboral en determinats sectors d'activitat.

En el marc del projecte s’han portat a terme dues accions formatives que han permès que el 85% de l’alumnat del curs de neteja i més del 50% de l’alumnat del curs de Carnisseria i Xarcuteria hagin  aconseguit un contracte.

Les actuacions del Pla d'Ocupació de la Creu Roja estan dirigides a donar suport a les persones més vulnerables en el seu camí cap a l'ocupació, des de l'orientació a la recerca de feina fins a la pròpia inserció laboral, passant per accions formatives en competències que els permetin treballar en un sector determinat.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja