900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Sorea col·labora amb la Creu Roja a través de la seva campanya per fomentar la factura digital
06-03-2019
foto-web
La companyia destinarà a la Creu Roja l’estalvi que suposa deixar d’enviar aquesta correspondència en paper.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Per cada nou usuari de factura digital, la companyia donarà 1 euro al Programa de Pobresa Energètica de la Creu Roja.

Amb el lema ‘Cada gest, sostenible’, Sorea ha llançat una campanya per animar els seus usuaris a passar-se a la factura digital i contribuir així a reduir el consum de paper i la producció de residus. La companyia destinarà l’estalvi que suposa deixar d’enviar aquesta correspondència a una causa social, el Programa de Pobresa Energètica de la Creu Roja.

Sorea va destinar 325.500 euros al 2018 a fons socials a 157 municipis de Catalunya, de forma que més de 1.500 llars en situació de vulnerabilitat econòmica van pagar zero euros pel seu servei d’aigua. Amb aquesta donació a Creu Roja, l’empresa reforça el seu compromís amb garantir l’accés a l’aigua a la població vulnerable.

Amb la campanya ‘Els boscos, vius. I la correspondència, digital’, Sorea espera incrementar significativament les persones usuàries que es passen a la factura electrònica i, d’aquesta manera, fer un gest important per a la sostenibilitat del planeta. Actualment, el 22% dels titulars d’un contracte amb la companyia ja han fet el pas a la factura digital i Montse Solé, la seva directora de Clients, posa l’objectiu en 20.000 noves altes.

Amb la finalitat de fer realitat la sostenibilitat mediambiental i desenvolupar un major compromís social amb els col·lectius més vulnerables, Sorea va elaborar un pla estratègic de desenvolupament sostenible, el REwater Global Plan (2017-2021), un full de ruta que li permetrà avançar donant resposta a la seva responsabilitat ambiental, social i econòmica com a empresa.

El Programa de pobresa energètica de la Creu Roja

La pobresa energètica és un fenomen a l’alça a Catalunya. Actualment afecta el 10% de la població, xifra que s’ha duplicat des de 2008, segons alerten l’Aliança contra la Pobresa Energètica i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social. L’indicador de pobresa energètica de l’Observatori de la Creu Roja ha augmentat gairebé 40 punts en 7 anys, passant del 42% el 2011 al 79,3% el 2018.

De fet, la Creu Roja a Catalunya ha atès el 2018 més de 760 persones afectades per la pobresa energètica i hi ha destinat més de 150.000 euros per donar-hi una atenció integral més enllà del pagament de factures. D’aquesta manera, s’han dut a terme activitats de dignificació de les condicions de vida, com ara arranjaments de las llar, o accions preventives a través de tallers de sensibilització i conscienciació per l’estalvi en els consums.

També s’ha acompanyat persones en risc d’exclusió social en els tràmits per a la sol·licitud de bonificacions d’aigua, així com per revisar els contractes i millorar-ne les condicions.

 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja