900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
L'Associació Metall Girona i Creu Roja aposten per oferir formació adequada a les necessitats del sector
20-03-2019
IMG_20190320_161235-2
D'esquerra a dreta el Sr.Jordi Martori,coordinador provincial Creu Roja a Girona, Sra.Verònica Fernández, referent cooperació emrpesarial i RSC dels Servei d'ocupació de Creu Roja a Girona i Sr.Ferran Sellabona,gerent Associació Metall Girona
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Creu Roja pretén facilitar a les empreses la cerca de professionals amb les competències adequades al sector.

La Creu Roja a Girona conjuntament amb empreses del sector de la metal·lúrgia han presentat aquesta tarda la formació d'operari/ària del metall.

Aquesta acció formativa és fruit de la col·laboració d'empreses del territori, de l'Associació del Metall de Girona i de la Creu Roja i pretén facilitar la cerca de professionals amb les competències adequades al sector.

En total hi col·laboren deu empreses: Viñolas Metall, Aplicacions Metalaym, Mecanitzats Privat, Mecabosch, Tallers Girona, Metal·lúrgica de Camallera, Resorts i Molles Barcino, Comexi, Debosa i Guives Girona.

Ferran Sellabona i Buch, nou gerent de l'Associació Metall Girona, considera necessari fer més edicions per tal de donar resposta a les necessitats detectades en les empreses del sector de la metal·lúrgia. “Hi ha la dificultat per trobar professionals, fins i tot en perfils de baixa qualificació, i davant d'aquesta realitat hi ha empreses disposades a invertir temps a formar-los en les necessitats d'especialització que cadascuna necessita cobrir”.

Des de la Creu Roja es pretén facilitar a les empreses la cerca de professionals amb les competències adequades a través d'aquest tipus de formació més genèrica que ofereix una base de coneixements en diverses posicions. És important destacar que hi ha l'interès d'incorporar a dones en aquest sector tradicionalment masculinitzat.

Amb aquest objectiu la Creu Roja a Girona i l'Associació Metall Girona aprofiten per fer una crida a les empreses i als ciutadans/es que vulguin entrar a treballar en l'ofici de la metal·lúrgia que no dubtin a posar-se en contacte amb el Servei d'Ocupació de la Creu Roja a Girona al 972.21.64.00.

En les pròximes setmanes es portarà a terme la preselecció dels alumnes/as dels cursos el qual està previst s'iniciï el mes d'abril.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja