900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cruz Roja y El Periódico de Catalunya renuevan la colaboración para la campaña del Sorteo de Oro
16-04-2019
signatura-web
El acuerdo se ha renovado por noveno año consecutivo.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

El Periódico de Catalunya col·laborarà amb la Creu Roja per novè any consecutiu en la campanya del Sorteig d’Or, que en aquesta edició començarà el 25 d’abril. El president de la institució humanitària, Antoni Aguilera, i el director general del diari, Joan Alegre, han signat el dilluns 15 d’abril la renovació del conveni de col·laboració, que tindrà una validesa de dos anys.

En el marc d’aquest acord, El Periódico de Catalunya difondrà la possibilitat de col·laborar en la venda de butlletes del Sorteig d’Or entre els seus client i quioscos d’arreu de Catalunya.


El Sorteig d’Or de la Creu Roja

El Sorteig d’Or és una iniciativa impulsada arreu de l’Estat per la Creu Roja, que va néixer l’any 1980 per la necessitat d’obtenir finançament per als projectes socials i solidaris de la institució humanitària, en favor dels col·lectius més vulnerables.

En la darrera edició, el Sorteig d’Or va permetre recaptar 3.596.755 € només a Catalunya, que es van destinar als projectes socials de l’entitat en favor dels col·lectius més vulnerables, especialment de lluita contra la pobresa i d’alimentació infantil i familiar.

En la distribució i venda de les butlletes del Sorteig d’Or hi col·laboren voluntariat, venedors i empreses col·laboradores, juntament amb milers d'establiments que permeten portar el Sorteig d'Or a tots els racons de Catalunya i la resta de l’Estat.

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja