900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cruz Roja reúne a 600 personas en el 6º Encuentro de Gente Mayor en Montserrat
29-05-2019
Trobada_Montserra2019_web
Este año 600 personas han participado en este encuentro.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

Les persones majors de 65 anys participants formen part dels programes d’atenció a la gent gran.

La Creu Roja, a més de la trobada de Montserrat, organitza activitats durant l’any per treballar la promoció de l’activitat física i la salut, l’estimulació cognitiva, l’autonomia personal i les relacions socials entre els usuaris.


La Creu Roja ha celebrat dimecres, 29 de maig, la 6a Trobada de persones grans a la Muntanya de Montserrat. Hi han participat més de 600 persones, entre gent gran, voluntariat i tècnics, que formen part dels programes d’atenció a la gent gran de la institució humanitària arreu de la demarcació de Barcelona.

Durant la trobada, els assistents han pogut realitzar, durant el matí, diferents activitats relacionades amb l’Abadia de Montserrat (visita al museu, audiovisual, virolai…), així com conèixer i relacionar-se amb persones de diferents localitats de la demarcació de Barcelona. Posteriorment, s’ha fet el dinar de germanor i ha finalitzat, com cada any, amb l’exitós ball.
 
La trobada ha comptat amb la presència del president del comitè autonòmic de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet i Torner, la presidenta del comitè provincial de la Creu Roja a Barcelona, Lidia Lanuza i Orduna, el coordinador autonòmic de Creu Roja a Catalunya, Enric Morist i Güell, el coordinador provincial de la Creu Roja a Barcelona, Ramón Jane i Pallas, el president de l’assemblea local de la Muntanya de Montserrat, Antoni Puigbó i Gelada, a més de representants institucionals com el rector del Santuari, el Pare Joan Maria Mayol, entre d’altres.


Molt més que Montserrat

La Creu Roja, mitjançant els seus programes d’atenció a la gent gran, pretén donar una resposta integral a les necessitats i vulnerabilitats de la gent gran, com per exemple, activitats que promouen l’activitat física i els hàbits saludables, tallers d’estimulació cognitiva on es treballen diferents capacitats (entre aquestes la pèrdua de memòria), a més d’accions per fomentar l’autonomia dins la llar mitjançant la formació i l’entrega de productes de suport.

A més a més, i en relació a la problemàtica de la soledat no volguda i l’aïllament de les persones grans, la Creu Roja impulsa activitats, a banda de la trobada de Montserrat, per la millora de les seves relacions socials en el seu entorn proper, la motivació del seu desenvolupament social i la realització dels acompanyaments i suport necessari, especialment amb l’acció voluntària.

 

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja