900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Nomenades les quatre presidències territorials de la Creu Roja a Catalunya
30-05-2019
collage_web
Presidències dels comitès provincials de Girona, Lleida, Tarragona i Barcelona.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Roser Llevat, Dolors Curià i Ramon Grau revaliden les presidències provincials a les demarcacions de Girona, Lleida i Tarragona, respectivament.

Lídia Lanuza ocupa el càrrec de presidenta provincial a la demarcació de Barcelona en substitució de Josep Quitet, ara nou president de la Creu Roja a Catalunya.
 

Dimecres, 29 de maig, Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya, ha fet efectiu el nomenament de les persones que han d’ocupar les presidències dels comitès provincials durant els propers quatre anys.

Així, Roser Llevat revalida el càrrec de presidenta provincial a la demarcació de Girona; Dolors Curià ho fa a la demarcació de Lleida, i Ramon Grau exercirà novament aquesta responsabilitat a la demarcació de Tarragona. Lídia Lanuza, que fins ara ocupava el càrrec de vicepresidenta provincial a la demarcació de Barcelona, en serà ara la presidenta en substitució de Josep Quitet, nou president de la Creu Roja a Catalunya.

Roser Llevat és pedagoga infantil i ha estat voluntària des del 1994 a l’assemblea local de la Creu Roja a Figueres, on va ser nomenada presidenta local el 1999. També va ser vicepresidenta provincial a Girona des de desembre de 1999 fins el desembre de 2005, data en la qual va ser nomenada, per primera vegada, presidenta provincial de la institució a les comarques de Girona. Entre gener de 2006 i maig de 2007, va compaginar aquesta funció amb la de vicepresidenta del comitè autonòmic de la Creu Roja a Catalunya i des de l’any 2007 és també membre del Comitè Nacional de la CRE.

Dolors Curià és diplomada en Ciències Empresarials i l’any 2006 va ser nomenada vicepresidenta de l’assemblea local de la Creu Roja a Lleida  fins el 2014, data en què n’ocupà la presidència. Des de aquell mateix any és també presidenta del Comitè Provincial de la Creu Roja a les comarques lleidatanes després d’haver-ne ocupat la vicepresidència durant set anys.

Ramon Grau és patró d’embarcació de Salvament Marítim i es va incorporar l’any 1983 com a voluntari a la Creu Roja de Tarragona, on ha exercit diverses tasques de direcció fins que el 2003 va ser designat president del Comitè Local, càrrec que va simultaniejar durant dotze anys amb el de vicepresident provincial a la demarció de Tarragona i, des de 2015, amb el de president provincial.

Lídia Lanuza és llicenciada en Filofofia i Lletres i professora i està vinculada a la institució humanitària com a voluntària des de fa més de 30 anys. L’any 2010 va ser nomenada presidenta del Comitè Local de la Creu Roja a Castelldefels, càrrec que ha compaginat des de 2013 amb el de delegada especial del Comitè de la Creu Roja a Sitges. Des de 2018 ha exercit també com a vicepresidenta del Comitè Provincial de Barcelona.

La Creu Roja està celebrant el seu procés electoral des de finals de l’any 2018 i el finalitzarà aquest estiu. Al llarg d’aquest procés es renoven tots els càrrecs de la Creu Roja locals, comarcals, provincials, autonòmics i estatals, a més dels òrgans d’assessorament i control.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja