900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja i el Consell Català de Ressuscitació, junts en la promoció de la formació en Suport Vital
04-06-2019
signatura_conveni_xs
Signatura del conveni entre la Creu Roja i el Consell Català de Ressuscitació.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El Consell Català de Ressuscitació formarà els instructors de la Creu Roja en Suport Vital i acreditarà les activitats formatives que imparteixi la institució humanitària en aquest àmbit.


La Creu Roja a Catalunya i el Consell Català de Ressuscitació (CCR) han signat el dilluns 3 de juny un conveni de col·laboració per impulsar conjuntament el coneixement i la difusió de la formació en Suport Vital.

L’acord comporta la formació, per part del CCR, dels instructors de la Creu Roja que imparteixen les classes en Suport Vital Bàsic amb DEA, Suport Vital Avançat i Immediat, així com el reconeixement i acreditació de les activitats formatives de la institució humanitària en aquest àmbit.

El conveni l’han signat Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya; Joan Sala, president de la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, i Manel Cerdà, president del Consell Català de Ressuscitació de Catalunya, associació que pertany a l’esmentada fundació.

El Consell Català de Ressuscitació és una associació de caràcter científic formada per societats que pertanyen a la Fundació Acadèmia i que desenvolupen l’activitat en el camp del suport vital i la ressuscitació cardiopulmonar (RCP), tant en l’àmbit assistencial com en el de docència i investigació.

 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja