900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Essity dona 370.000 bolquers Deliplus a la Creu Roja
04-07-2019
donacions_web
Els bolquers es distribuiran a través dels kits de suport social .
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Els bolquers, que la companyia fabrica per a la cadena de supermercats Mercadona, es distribuiran entre prop de 5.000 famílies ateses en els projectes d’intervenció social de l’entitat.

D'aquesta manera, la companyia compleix amb el seu compromís d'ajudar a cobrir les necessitats bàsiques d'higiene de les famílies més desfavorides.

Essity, empresa global líder en productes i solucions d’ higiene i salut ha fet una donació de prop de 10.000 paquets de bolquers infantils de la marca Deliplus, que la companyia fabrica per Mercadona a la seva planta de Puigpelat (Tarragona), a la Creu Roja. Els bolquers es distribuiran a través dels kits de suport social de la Creu Roja, lots que contenen productes per cobrir les necessitats bàsiques de les famílies en situació de vulnerabilitat, especialment d’higiene i alimentació.

Es tracta de 6.084 paquets de bolquers per a infants de la talla de 2 a 4 kg i 2.880 paquets de la talla de 3 a 6 kg.  En total, es repartiran 366.192 bolquers a través de les diferents assemblees locals que la institució té a Catalunya i a la resta de l’Estat.
Aquest material permetrà donar resposta a les necessitats de prop de 5.000 famílies en situació d’exclusió ateses en els projectes d’intervenció social de l’entitat.

Cal recordar que el 28,5% dels infants catalans estan en risc de pobresa (Idescat, 2018) i que més del 40% de les famílies ateses per la institució en programes vinculats a l'extrema vulnerabilitat es troben en situació de pobresa crònica o persistent. El 81% de famílies que necessita ajut de l’entitat té infants a càrrec, segons l’Observatori 2018 de la Creu Roja.

Aquesta donació consolida la relació d’Essity amb la Creu Roja iniciada l’any 2016 i que té com a objectiu contribuir a la millora de les condicions de vida de famílies en risc d'exclusió social, mitjançant el desenvolupament d'accions dins dels àmbits d'actuació de la institució: Salut i Socors, Infància i Gent Gran i Ocupació, entre altres. Essity referma d’aquesta manera el seu compromís d’ajudar a cobrir les necessitats bàsiques d’higiene de les famílies més desfavorides, en especial en aquelles regions en les que està present.


Compromís amb les persones i l'entorn

L’atenció a les persones, facilitant que aquestes gaudeixin d'una vida plena cada dia, i fomentar una societat sustentable i circular, són dos compromisos clau per Essity. Per això, la companyia s’ha marcat uns objectius de sostenibilitat per la reducció de les emissions de gas d’efecte hivernacle alineats amb l'Acord de París sobre el Clima, que pretén aconseguir mantenir l’augment de la temperatura per sota del 2ºC. Concretament, aquestes fites d’Essity han estat aprovades per la iniciativa “Science Based Targets” i tenen la voluntat d’impulsar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS), prioritzant els objectius 3, 5, 6, 12, 13 y 15, al ser aquests els més rellevants pel seu negoci.

José Ramón Iracheta, Country Manager de Essity Iberia, ha apuntat sobre aquest tema que “és un orgull per a nosaltres poder ajudar les famílies a cobrir les seves necessitats bàsiques i contribuir a que gaudeixin d'una millor qualitat de vida”.

Per la seva banda, Josep Quitet, President de la Creu Roja a Catalunya, ha subratllat que aquesta “es tracta d’una de les donacions més importants que rebem en producte i que va destinada directament a les famílies que pateixen una situació de vulnerabilitat social arreu del territori. Sens dubte, aquesta acció de responsabilitat social d’Essity es tradueix, un any més, en facilitar de forma directa el dia a dia més quotidià de les famílies en risc d’exclusió que atenem”.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja