900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Sitges impulsa la integración de la infancia
12-07-2019
Cartell_versióweb
Se han vendido la totalidad de las 260 entradas para la cita solidaria.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

S’han venut la totalitat de les 260 entrades per a la cita solidària i resten obertes les entrades de Fila 0.

Els fons recaptats es destinaran a projectes per afavorir l’accés de la infància del municipi i les seves famílies a l’alimentació saludable.

El 2018, la Creu Roja a Sitges va atendre prop de 450 persones en els projectes de lluita contra la pobresa, amb 9.500 intervencions.


La Creu Roja a Sitges ha exhaurit totes les entrades disponibles per al sopar solidari que es destina als projectes d’alimentació infantil al municipi i que té lloc avui, divendres, 12 de juliol, a partir de les 20h., a l’Hotel Dulce Sitges.

La cita, conduïda per Erik Putzbach, Eva Martín, Neus González i Adrià Soler, comptarà amb diverses actuacions musicals d’artistes com Laia Lepiani, Maik Gómez y Lucrecia. També hi assistiran altres personatges públics com el pilot de Fórmula 1 Dani Clos, el golfista Gerard Pera, la model Yasmine, i el periodista esportiu de TV3 Xavier Valls.

En el vessant institucional, hi participen Lídia Lanuza, presidenta en funcions de la Creu Roja a Sitges i presidenta de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona; Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya; i Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges.

Durant l’acte solidari d’avui es faran el sorteig de regals entre els assistents, a més de la distribució de diplomes de reconeixement de manifestacions socials de Sitges per la seva col·laboració amb l’assemblea local de la Creu Roja, com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic, el Gay Pride, el dissenyador gràfic Dailos DCC i les voluntàries Carme Català i Carme Sebastián. Finalitzarà l’acte una desfilada de la dissenyadora de moda  Mar Rodríguez.

El sopar solidari compta amb el suport i col·laboració d’una vintena d’empreses locals, entre les qual hi ha el concessionari de Mercedes-.Benz Autotaller JJ.


A favor de la d’infància en situació vulnerable

Els fons recollits amb la venda de l’entrada solidària, de 60€, es destinaran als projectes relatius a l’alimentació infantil de nenes i nens en risc d’exclusió social de Sitges. Concretament, són projectes socials de l’assemblea local de Sitges com els kits de suport social, el Programa d’Aliments o els programes de suport a la infància.

El 2018, la Creu Roja a Sitges va atendre 448 persones en els projectes de lluita contra la pobresa amb un total 9.514 intervencions.
De fet, del total de persones ateses, 305 s’han fet dins els projectes d’atenció urgent a necessitats i repartiment de productes bàsics i socials, 121 en el Pla d’ajuda alimentària i 21 en la prevenció de l’exclusió escolar.


Qui vulgui col·laborar en la cita solidària, encara pot fer-ho a la Fila 0 amb el número de compte del Banc Santader: ES65004901901626.

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja