900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Mascotrans Logístics renova el seu compromís amb els projectes d'ocupació de la Creu Roja
15-07-2019
IMG_20190715_102533
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.

Mascotrans Logístics fa donació d’un vehicle híbrid destinat a la millora de les activitats de Creu Roja, especialment les derivades dels projectes d’ocupació.
La campanya #EncaraNo lluita contra la cronificació de la pobresa i fa visibles totes aquelles necessitats bàsiques de les persones, més enllà de l’alimentació, per tenir una vida plena i saludable.
Més de 470 persones s’han format a Creu Roja per millorar les seves competències o aprendre un ofici, inserint-se al món laboral en un 45%.

 

L’empresa Mascotrans Logístics.S.L, i la Creu Roja a Girona renoven i presenten avui l’acord de col·laboració formalitzat el 2018 pel seu compromís amb els projectes socials i d’ocupació.

Mascotrans Logístics, col·labora a través de diferents aliances amb la Creu Roja a Girona dins el Pla d’Ocupació, per tal de donar suport a les formacions ocupacionals i així orientar a joves i adults per una millor inserció laboral dins el sector logístic.

Les actuacions del Pla d’Ocupació tenen com a objectiu millorar l’ocupabilitat i l’accés a oportunitats de feina per als col·lectius amb més dificultats (joves, majors de 45 anys, migrats...) i comprenen des d’orientació en la recerca de feina fins a inserció laboral, formació, itineraris personalitzats i pràctiques.

En aquest sentit, 474 persones s’han format per millorar les seves competències o aprendre un ofici  i augmentar així les possibilitats d’incorporar-se al món laboral. Les dones representen el 48% de les persones que han aconseguit ocupar-se i també el 52% de les que han rebut formació de l’entitat.

Aquestes dades no serien possibles sense la col·laboració de les 81 empreses col·laboradores i 117 aliances empresarials assolides per la Creu Roja a Girona durant el 2018.

La promoció del creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva, i el treball decent formen part de les accions que desenvolupa la Creu Roja en l’acompliment de l’Agenda 2030 ODS.

Amb aquest nou acord de col·laboració, l’empresa fa un pas més del que venia fent fins ara a través de la inserció de la imatge de la campanya institucional en els laterals de les lones d’un dels tràilers de l’empresa.

Amb el retolat dels laterals del camió presentat avui a l’espai de La Copa a Girona, l’empresa donarà visibilitat a la campanya #EncaraNo que exemplifica esborrant lletres del missatge el camí que queda per recórrer en la lluita contra la pobresa: ocupa_ió.

La Creu Roja va llançar la campanya #EncaraNo contra la cronificació de la pobresa el juliol de 2018, ja que, malgrat la recuperació econòmica i la creació d’ocupació, el 64% de les persones ateses continuen necessitant ajuts bàsics perquè pateixen pobresa crònica, situació que persisteix al llarg de l’any actual i dos dels tres anys anteriors. Els perfils majoritaris que es troben en aquesta situació són famílies amb fills i filles a càrrec, famílies monoparentals, persones treballadores pobres i majors de 60 anys.

En el mateix acte, l’empresa gironina ha fet donació d’un vehicle híbrid, que es destinarà a la millora de les activitats de Creu Roja, especialment les derivades dels projectes d’ocupació, alhora que contribuirà a disminuir la petjada ecològica de l’organització.

Mascotrans Logístics S.L,

Ubicada a la província de Girona, és una empresa amb més de 50 anys d’experiència en l’activitat del transport i la gestió de mercaderies a escala nacional i internacional. Té les instal·lacions situades al municipi de Celrà (Girona), amb una capacitat de 7.500 m² d’emmagatzematge y una flota de vehicles molt important dedicada a aquesta activitat.

Related Information
 
News search

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja