900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Creu Roja Alt Penedès constata que la pobresa s’ha cronificat a la comarca
12-09-2019
Memòria 2018 Creu Roja Alt Penedès
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Tot i que des de la Creu Roja a l’Alt Penedès hem atès el 2018 un nombre inferior d'usuaris que el 2017, aquestes persones necessiten ser ateses per més programes donada la seva situació de vulnerabilitat, que s’allarga més en el temps.

Un any més, presentem la nostra memòria d’activitats de l’Assemblea Comarcal de la Creu Roja a l’Alt Penedès 2018 amb l’objectiu de rendir comptes anualment davant la ciutadania, i molt especialment davant el nostre voluntariat, socis i sòcies, entitats, empreses col·laboradores i institucions públiques. I sobretot, per agrair-vos el vostre interès i suport a la nostra tasca humanitària.

“Una institució com la nostra, és molt conscient que les necessitats socials van variant amb el pas del temps i que ens hem d’adaptar per ser al costat dels que més ho necessiten”, comenta Àngels Matas, presidenta de l’Assemblea Creu Roja Alt Penedès. Així, continuem centrant els nostres esforços en projectes de lluita contra la cronificació de la pobresa i en el col·lectiu de gent gran, incidint sobretot en la problemàtica de la soledat. Des de la Creu Roja a l’Alt Penedès apostem, a més, pels projectes de salut, incidint en la prevenció i promoció d’estils de vida saludables. I ens marquem el repte de treballar per la sostenibilitat i la cura del medi ambient.

Us convidem a conèixer amb més detall les dades que s’exposen en aquesta memòria, i us animem a aproximar-vos a les oficines de l’Assemblea on us acollirem molt amablement.

 

 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja