900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cruz Roja ha atendido a más de 6.400 personas afectadas por el impacto de Dana
16-09-2019
emergencia_dana_web
La intervención de Cruz Roja se ha centrado en la dotación de alojamiento, manutención y abrigo en diferentes albergues.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

La intervenció de l'organització se centra a oferir alberg, aigua i aliments de primera necessitat als afectats, a més del salvament i evacuació de persones.

Més de 600 persones integren l'operatiu humanitari engegat per l'organització.

Des de Catalunya s’ha desplaçat un Equip de Resposta Immediata d’Emergències per gestionar i abastar l’alberg provisional d’Oriola (Alacant).


La Creu Roja ha desplegat 12 Equips de Resposta Bàsica en Emergències  (ERIE) amb l'objectiu d'atendre les persones afectades per les inclemències meteorològiques ocasionades per la tempesta tropical Dana. Els Equips mobilitzats són els d’Alberg, Suport Psicosocial, Recerca i Salvament Aquàtic, Recerca i Salvament Terrestre, i Comunicacions.

La intervenció dels diferents equips de la Creu Roja s'ha centrat en la dotació d'allotjament, manutenció i abric en diferents albergs instal·lats a Alacant i regió de Múrcia, motiu pel qual s'han enviat material i recursos humans des de diferents comunitats autònomes i s’han activat diferents convenis de col·laboració amb la Fundació Solidaritat Carrefour (aliments) i amb Aneabe Banc Solidari de l'Aigua.

Des de la Creu Roja a Catalunya s’ha desplaçat un Equip de Resposta Immediata d’Emergències d’Alberg, integrat per 12 persones, per gestionar i abastar l’alberg provisional d’Oriola (Alacant), on s’han atès prop de 70 afectats.

D'igual manera, la Creu Roja també ha desplegat els seus Equips de Sensibilització i Informació en Emergències (ESIE) en diferents albergs amb la finalitat d'atendre els infants i oferir-los un espai d'oci i atenció. Els ESIE depenen de Creu Roja Joventut.

A través d'aquestes intervencions, la Creu Roja ha atès en total més de 6.400 persones i ha desplegat més de 600 efectius.

ERIE

La Creu Roja fa front a les diferents situacions d'emergències (incendis forestals, terratrèmols, nevades, inundacions, etc) col·laborant en la seva resolució i oferint resposta de forma immediata i urgent sense oblidar un plantejament d'ajuda sostinguda.

Els Equips de Resposta Immediata en Emergències responen de manera especialitzada les necessitats de les persones afectades davant una situació d'emergència.

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja