900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cruz Roja y la Diputación de Barcelona, 5 años juntos apostando por el voluntariado con la gente mayor
26-11-2019
gent_gran2_web
La iniciativa ha contado con más de 800 personas voluntarias durante este año.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

La campanya #GransLovers pretén conscienciar sobre la soledat no volguda i contribuir a incrementar i consolidar la xarxa social de la gent gran.

La iniciativa ha comptat amb més de 800 persones voluntàries que han donat suport a gairebé 5.500 persones durant l’any 2019.


La campanya de captació de voluntariat per a l’acompanyament de les persones grans que impulsen la Creu Roja i la Diputació de Barcelona celebra aquest any el 5è aniversari. A través del hashtag #GransLovers, la iniciativa busca sensibilitzar la població sobre la importància dels programes dedicats a la gent gran i animar més persones a unir-se a l’equip de voluntaris i voluntàries que els fan possibles.

Gràcies al suport de 849 persones voluntàries que treballen per a l’apoderament de la gent gran i la millora de la seva qualitat de vida, els diversos projectes d’envelliment actiu que duu a terme la Creu Roja han arribat a més de 5.000 persones al llarg de 2019, amb les quals han creat vincles de respecte, aprenentatge i companyia.

L’objectiu d’aquests programes és fomentar la independència i l’autonomia de les persones grans, detectant i combatent situacions de vulnerabilitat i promovent la participació dels usuaris i usuàries en espais socials i comunitaris. Així, els projectes d’acompanyament de la gent gran pels quals aposta la Creu Roja busquen reduir els efectes de la soledat no volguda, teixint xarxes de suport per assegurar el dret de totes les persones a un envelliment sa i digne.

La campanya #GransLovers es podrà seguir a través dels canals digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), de Catalunya Ràdio i mitjançant la Diputació de Barcelona (DIBA) i la Creu Roja.

També, a través de la nova aplicació mòbil, l’app Creu Roja, es facilitarà que les persones interessades a implicar-se com a voluntàries puguin fer-ho de forma més àgil, fàcil i flexible i adaptar el voluntariat al seu temps i interessos.

Les accions de #GransLovers s’emmarquen en el conveni de col·laboració signat per la Creu Roja i la Diputació de Barcelona.


Canals de difusió:

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja