900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Creu Roja Joventut repartirà joguines a més de 25.000 infants de tot Catalunya durant aquestes festes
05-12-2019
joguines450x300
Més de 1.500 persones voluntàries de 83 assemblees de la Creu Roja a Catalunya participaran en la iniciativa.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Amb el lema ‘Els seus drets en joc’, la campanya distribuirà joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat.

Més de 1.500 persones voluntàries de 83 assemblees de la Creu Roja a Catalunya participaran en la iniciativa.

La campanya també pretén sensibilitzar sobre la importància educativa de la joguina com a eina per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

L’entitat fa una crida a la ciutadania, empreses, comerços i entitats perquè hi col·laborin mitjançant donacions de joguines o aportacions econòmiques. Es poden consultar els punts de recollida al web www.lajoguinaeducativa.org.  


‘La Joguina Educativa’, campanya desenvolupada per Creu Roja Joventut de Catalunya pretén, un any més, garantir el dret dels infants al joc i recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat. Té com a objectiu principal fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina, entenent-la com un element vehicular per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat.

Amb el lema Els seus drets en joc, la campanya recollirà i distribuirà joguines noves no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives entre infants en situació de vulnerabilitat de tot Catalunya. Podeu consultar els punts de recollida  a la pàgina web www.lajoguinaeducativa.org entre el 22 de novembre i el 4 de gener del 2020.

Més enllà de la recollida i repartiment de joguines, la campanya vol posar èmfasi en el dret dels infants a jugar i el valor educatiu del joc, emmarcant-se en el projecte de ‘La Joguina Educativa’ que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any. Per aquest motiu, sol·licitem que les joguines siguin noves – tenint en compte que els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies- no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc en grup.

Hi participaran més de 1.500 persones voluntàries de 83 assemblees de la Creu Roja a Catalunya, fent que la campanya arribi a més de 400 municipis catalans i més de 25.000 infants.

Enguany, per primer cop, la SER a Catalunya participarà en la campanya com a mitjà col·laborador per fer-ne difusió i proporcionar-hi cobertura informativa. A més, l’emissora de ràdio, que ha estat històricament vinculada a la campanya Cap Nen Sense Joguina de Barcelona, organitzarà activitats arreu del país per recaptar joguines en benefici de Creu Roja Joventut. D’aquesta manera es volen promoure sinèrgies conjuntes entre Creu Roja Joventut i la SER a Catalunya per donar visibilitat a les respectives campanyes de recollida de joguines i aconseguir arribar a més de 35.000 infants a tot Catalunya.

 

Diferents fórmules de col·laboració


Per donar el tret de sortida a la campanya, l’associació ACTUA col·labora un any més organitzant el concert solidari “Actua amb el COR”, que tindrà lloc el proper dilluns 9 de desembre a les 20.30h a la Sala Barts.

A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut demana la col·laboració d’empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d’espais per a la recollida o de vehicles de transport, entre d’altres.

Les donacions es podran fer als diferents punts de recollida que es poden consultar a la web www.lajoguinaeducativa.org. Al mateix espai web es pot veure el calendari de les diverses activitats previstes a les diferents localitats.

 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja