900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Aposta per promoure l'ocupació i el relleu generacional en el sector de la pedra
07-12-2019
GremiPedra_web
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Després de veure’s afectat per la crisi, el sector de la pedra “té un problema, que és el relleu generacional”, explica Rubén Bautista, president de la Federació Catalana de la Pedra. En els últims anys aquest entorn empresarial s’ha renovat amb la introducció de noves eines i mesures de seguretat, però això no és suficient si no va acompanyat de la continuïtat generacional.

Per tal d’assolir aquest objectiu, la Creu Roja al Barcelonès Nord, amb col·laboració de la Federació, va organitzar el curs d’Auxiliar d’operacions amb marbre, projecte que es va promoure des del Punt Formatiu de Santa Coloma. El curs oferia formació i pràctiques per aconseguir la inserció laboral dels alumnes i l’apertura del sector cap a nous treballadors.

Perfil
Òscar Alqueza
30 anys, treballador de
Mármoles Commagra

L’Òscar provenia d’un sector totalment diferent, el de de les grans superfícies alimentàries, abans de començar el curs d’Auxiliar
d’operacions amb marbre. Ara, nou mesos més tard, treballa en un taller especialitzat en l’àmbit de la pedra. Amb experiència en el sector, en fa una valoració amb perspectiva de futur: “Hi ha feina en aquest sector, a l’empresa confien en mi i jo estic a gust treballant-hi”.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja