900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja celebra la IV Trobada amb empreses per reconèixer la seva tasca en Responsabilitat Social Corporativa
29-11-2019
Trobada_Castelldefels_web
Daniela Gurrieri, nova presidenta de la Creu Roja a Castelldefels, Gavà i Begues, va presidir l'acte.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Un espai de networking per fomentar aliances i generar oportunitats


La Creu Roja a Castelldefels-Gavà-Begues va celebrar el 28 de novembre passat la quarta edició de la trobada anual amb empreses, que amb el lema “Repte Social Empresarial: Junts ho fem possible”, vol reconèixer  les empreses que dediquen part dels seus esforços i recursos a projectes de Responsabilitat Social Corporativa en col·laboració amb l’entitat.

Aquest any van participar a l’acte 42 empreses del territori, que va estar presidit per Daniela Gurrieri, la nova presidenta de la Creu Roja a Castelldefels, Gavà i Begues.

Durant l’acte, que va tenir lloc al Restaurant Fosbury de Castelldefels, van ser distingides les diferents empreses d'aquesta àrea territorial que col·laboren amb la entitat a través de projectes o iniciatives socials, principalment en els àmbits d’Ocupació i Intervenció Social.

Les empreses reconegudes van ser: Accent Social, Air-Val Internacional, Av&D Audiovisuales Data, Bauhaus, Carnisseries Soler, Castelldent, Club de Tennis Andrés Gimeno, Club Esportiu Granvia Mar, Col·Legi Frangoal, Condis, Coordinadora d’Ampa de Castelldefels, Equacat-Canal Olímpic de Catalunya, ETIF-Espai Tècnic d’Innovació i Formació, ETV, Fitness 19, Futbol Sala Castelldefels, Grup Sevica, Iguana Grup, La Voz, Multiservicios Aeroportuarios, Ndavant, Qualitat i Formació, Querol, Restaurant La Torradeta, Supermercados Pic, Tatto Freaks, Tattoo Viper, Tot Styl i Visualsign.

A destacar la menció especial a quatre empreses que aquest any s’han unit a una nova iniciativa impulsada des de l’entitat fent socis a tots els seus treballadors: Interserve Facilities Services, Sinergia Team&Training, Goldmax i La Rosita.

En paraules de Daniela Gurrieri, presidenta de la Creu Roja a Castelldefels i Begues, “quan atenem famílies que estan passant per una situació de dificultat socioeconòmica, els nostres esforços se centren en donar-los suport, oportunitats i recursos, no només per cobrir les seves necessitats bàsiques, sinó per afavorir també que puguin ser autònomes en el temps més breu possible. Per això és tan important treballar en col·laboració amb les empreses del territori”.

Com en edicions anteriors, la jornada va tenir amb un format molt dinàmic, i va estar amenitzada pels actors de l’espectacle IMPRO SHOW, que van fer passar una estona molt agradable a totes les persones assistents.

Des de la Creu Roja, agraïm a totes les empreses participants el seu compromís, i esperem continuar comptant amb el seu suport i la seva confiança per ser cada cop més a prop de les persones.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja