900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cruz Roja Juventud reparte 67.500 juguetes a 24.795 menores en situación de vulnerabilidad
04-01-2020
campanyajoguines2019-2020-web
En la campaña han participado 1.040 personas voluntarias de toda Cataluña.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

Creu Roja Joventut ha repartit abans de la Nit Màgica unes 67.500 joguines entre 24.795 infants de famílies que es troben en situació de risc de vulnerabilitat a Catalunya. Un any més, la Campanya de Joguines ha assolit el seu objectiu gràcies a la col·laboració ciutadana i al teixit empresarial, així com als 1.040  voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut que hi han participat.

Amb el lema “Els seus drets en joc”, la 27ena edició de la campanya va arrencar a principis de novembre i avui finalitza el repartiment de joguines entre les famílies amb més dificultats, amb uns resultats molt similars als de l’edició anterior.

En aquesta 27ena edició, s’han implicat 77 assemblees locals i comarcals de la institució humanitària, que cobreixen més de 390 municipis de tot Catalunya.

Per primer cop, la SER a Catalunya ha participat en la campanya com a mitjà col·laborador, fent la difusió i proporcionant cobertura informativa. A més, l’emissora de ràdio, que ha estat històricament vinculada a la campanya Cap Nen Sense Joguina de Barcelona, ha organitzat activitats arreu del país per recaptar joguines en benefici de Creu Roja Joventut, remarcant sinèrgies conjuntes entre Creu Roja Joventut i la SER a Catalunya per donar visibilitat a les respectives campanyes de recollida de joguines.

La Campanya de Joguines s’emmarca en el projecte “La joguina educativa”, que Creu Roja Joventut duu a terme durant tot l’any per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar. Per això, les joguines repartides són noves - ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies-, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu.

Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc, s’han dut a terme més de 800 activitats arreu de Catalunya durant el transcurs de la campanya. Aquesta part del projecte té cada cop més pes per a la institució, donada la importància de fer pedagogia i que cada cop més persones valorin i vetllin pel dret al joc dels infants sigui quina sigui la seva situació.

En total, més de 500  empreses i entitats han col·laborat en aquesta edició. Les formes més habituals de col·laboració han estat les donacions directes de joguines, aportacions econòmiques per a la compra, o bé les cessions d’espais per a la recollida.

 

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja