900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cruz Roja participa en el dispositivo de emergencia a raíz de la explosión en la empresa IQOXE de Tarragona
15-01-2020
Tarragona-web
Coordinados por Bomberos y Mossos d'Esquadra hemos dado cobertura en los diferentes centros de coordinación.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

14 persones voluntàries i 4 tècnics de l’Equip d’emergències de la Creu Roja Tarragona van donar suport logístic als bombers durant l’incendi.

Durant tota la nit s’ha cobert l’avituallament als cossos intervinents amb el 'CoffeCreu', vehicle d’avituallament de la Creu Roja.

Avui s’ha activat l’ERIE psicosocial per donar assistència psicològica a víctimes i persones afectades per l’accident.


Els dispositius d’emergències ha comptat amb 14 voluntaris/es, una ambulància bàsica, un vehicle 4x4, un vehicle d'avituallament i un vehicle logístic.

Coordinats per Bombers i Mossos d’esquadra hem donat cobertura en els diferents centres de coordinació: CECAT Reus, CECOPAL, Ajuntament de Tarragona, Centre de Comandament Avançat i en el Punt de trànsit de bombers.

D'altra banda, aquest matí s’ha activat l’ERIE d’Emergències Psicosocial, format per un equip de professionals que donen assistència psicològica a víctimes i familiars de les persones afectades per l’accident.

Durant tot el dia d’avui també seguirà actiu el 'CoffeCreu' amb més de 10 persones voluntàries que cobriran les necessitats logístiques dels cossos d’emergències.

Arran de l'emergència, des del Centre de Control de la Creu Roja  s'han trucat a més de 100 persones usuàries de teleassistència dels municipis de La Canonja, Vilaseca i Reus.

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja