900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Más de un centenar de directivos institucionales de la Cruz Roja de toda Cataluña trabajarán el nuevo Plan de acción de la entidad
24-01-2020
institucional-web
Una de las grandes apuestas de este año será mejorar la eficiencia de la entidad en todo el territorio.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

En aquesta trobada es concretaran els reptes i les oportunitats de l’organització per al període 2020-2023.

Les jornades comptaran amb xerrades, debats i tallers per acordar un pla d’acció conjunta de totes les assemblees que hi participen.

Una de les grans apostes d’aquest any serà millorar l’eficiència de l’entitat arreu del territori.


Durant els dies 24, 25 i 26 de gener, un total de 90 assemblees d’arreu de Catalunya i més d’un centenar de presidents, presidentes i càrrecs institucionals assistiran a les Jornades Autonòmiques que enguany se celebren a Terrassa.

Els actes i parlaments, repartits al llarg de tot el cap de setmana, comptaran amb la presència del president estatal de la Creu Roja, Javier Senent, i del president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, acompanyats de les 4 presidències provincials que alhora ocupen les vicepresidències a Catalunya. Tots ells participaran en els diversos tallers i xerrades enfocats a planificar i establir una estratègia compartida per a totes les assemblees del territori català.

La finalitat d’aquestes jornades és concretar els reptes i les oportunitats a què haurà de fer front l’organització i fixar uns objectius a complir per al període 2020-2023. Per fer-ho és vital traçar un pla d’actuació conjunta que permeti coordinar l’acció local i provincial amb l’acció autonòmica i estatal.

Un dels punts claus de la trobada és definir quin ha de ser el paper i la importància dels presidents i les presidentes en el marc d’actuació de les diferents assemblees per tal de poder liderar els projectes plantejats amb eficiència i eficàcia.

Per poder assolir tots els reptes es realitzaran treballs en grup i dinàmiques de cohesió entre les persones participants, i es donaran eines per apoderar-les i formar-les en lideratge, en les noves tecnologies de la informació i en incidència. Alhora, es pretén millorar i potenciar la col·laboració i cooperació entre les diverses assemblees a través de les seves respectives presidències arreu del territori.

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja