900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Llet Nostra joins the RESPON Red Cross Plan with the donation of about 600 liters of milk for families at risk of social exclusion
12-05-2020
pastilla_CR_Respon_fons_blanc_450x300
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.

La donació en espècie consta de més de 570 litres de Llet Nostra, de 140 petites i mitjanes explotacions familiars catalanes.

La Creu Roja està mobilitzant per la crisi social de la COVID-19 6.400 persones i ha distribuït 621.000 kg. d’aliments a més de 90.752 persones.

En les darreres setmanes, els ramaders i ramaderes de Llet Nostra han intensificat les seves donacions de productes a entitats que ajuden a aquells que més ho necessiten. En concret, han donat 578 litres de llet a la Creu Roja a Catalunya que es destinaran a les famílies que arran de la COVID-19 es troben en risc de pobresa i d’exclusió social.

De les famílies ramaderes a les famílies amb necessitats

El ramader i president de Llet Nostra, Jordi Riembau, considera que és una obligació ajudar als qui ho necessiten amb el que cada ú pot aportar: “Les 140 famílies ramaderes de Llet Nostra col·laborem amb la Creu Roja amb allò que sabem fer millor, amb la llet de les nostres vaques. Un aliment nutricionalment molt complet que ajuda a mantenir una dieta equilibrada, especialment als nens i nenes”.

Per la seva banda, el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, destaca aquesta col·laboració empresarial a través de la donació en producte “d’un producte alimentari bàsic en la dieta de la infància per garantir que sigui sana, saludable, i equilibrada en un moment d’emergència social que estan patint un gruix considerable de les famílies catalanes.”

Dades generals de la resposta en l’emergència social

Una resposta integral i coordinada a Catalunya

La Creu Roja, en aquest moment excepcional, està reforçant dins el Pla Creu Roja RESPON les aliances públic-privades en aquests moments i amb previsió d’un notable increment notable de la demanda respecte a la situació prèvia a l’actual per a les properes setmanes en la distribució d’aliments. De fet, en aquesta crisi provocada per la pandèmia, s’han aconseguit més de 182 col·laboracions empresarials, ja siguin de donació de producte, aportacions econòmiques o d’altres tipologies.

Des de l’inici de la crisi, a mitjans de març, un equip de 6.382 persones voluntàries i tècniques de la Creu Roja ha distribuït 621.000 kg. d’aliments i realitzat 60.000 entregues de productes de primera necessitat i medicines a més de 154.000 persones en risc d’exclusió social en més de 150 municipis catalans.

Sobre Llet Nostra

Llet Nostra és la marca de llet provinent de 140 granges petites i mitjanes que col·laboren des de 2003 per comercialitzar la seva producció a un preu just per al ramader. Inclou ramaders de les comarques de Girona, Lleida i Barcelona. És líder en el mercat, comercialitza cada any més de 36 milions de litres de llet a tot Catalunya. També fa iogurts i postres amb receptes tradicionals catalanes, com la Crema Catalana, el Flam de mató i Els Músics (fruita seca amb mel i mató).

Related Information

 

Si pots, col·labora amb el Pla Creu Roja RESPON:

 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja