900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Essity dona más de 194.000 pañales y productos de higiene para familias en situación vulnerable
26-05-2020
essity_450x300
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

La companyia col·labora amb Creu Roja i Acompartir per fer arribar productes d'higiene i salut a les persones amb més risc d'exclusió.

Gràcies a la col·laboració de Essity, les 22 assemblees locals de la Creu Roja Tarragona donen cobertura a les necessitats bàsiques en el repartiment de productes d'higiene bàsica a més de 9.737 famílies en un total de 18.942 entregues. La gran majoria d'aquestes donacions beneficien a famílies vulnerables amb menors a càrrec.

Tarragona, 20 de maig de 2020. Essity, la companyia multinacional líder en higiene i salut, s'uneix als esforços per contrarestar els efectes de la crisi generada pel coronavirus. L'empresa, la principal planta de producció està situada a Puigpelat, ha donat més de 189.000 bolquers a Creu Roja i 5.000 productes d'higiene a el banc de productes Acompartir. Les dues donacions estan destinades a les famílies i persones en situació de major vulnerabilitat perquè tinguin accés a productes bàsics d'higiene i salut.

Aquesta acció se suma a altres iniciatives que Essity està desenvolupant durant la crisi de l' COVID-19. La companyia aposta per millorar la qualitat de vida de les persones gràcies a productes i solucions innovadores, a través d'una producció i un consum cada vegada més circular i amb millor ús dels recursos, en línia amb la seva política de sostenibilitat. "Un dels nostres objectius és que els productes d'higiene i salut contribueixin a millorar el benestar de les persones i no podíem deixar de col·laborar per facilitar l'accés a les famílies que tenen més dificultats", ha explicat la directora d'Operacions de Essity Espanya, Miriam Guasch.

Des de l'inici de l'confinament, Creu Roja està desenvolupant diversos programes per ajudar els col·lectius en situació de risc. Com a part de el Pla Creu Roja RESPON, totes les assemblees de l'organització humanitària estan distribuint uns paquets de béns bàsics a famílies amb menors a càrrec, que inclouen productes de alimentació i higiene, des llet i potets fins bolquers o oli corporal. 9.737 són les famílies que, a dia d'avui, s'han beneficiat de la donació que la Essity fa a la Creu Roja Tarragona.

Segons el president provincial de la Creu Roja Tarragona, Ramon Grau: "Tenir accés a els productes més bàsics, com l'alimentació i els productes d'higiene és fonamental per a la integració i la dignificació de les famílies més vulnerables. No podem més que agrair la col·laboració de Essity, ja que sense aquest tipus de col·laboracions la Creu Roja no podria fer front a l'augment de la demanda sorgida de la crisi sanitària ".

Els repartiments d'aliments i productes bàsics han patit un augment del 200% respecte a dades anteriors a l'Covid-19. Creu Roja Tarragona fa repartiment d'aquestes donacions en les 22 assemblees locals de la demarcació.

Per la seva banda, Acompartir posa a disposició d'altres entitats solidàries que lluiten contra l'exclusió social productes no alimentaris que poden sol·licitar, segons les necessitats que hagin de cobrir. "Creiem molt important en aquests moments poder col·laborar amb la societat de totes les maneres que ens sigui possible per pal·liar les conseqüències de aquesta situació per a les persones que estan en major risc d'exclusió", ha afegit Guasch, de Essity.

La companyia ha posat en marxa múltiples iniciatives i protocols estrictes dirigits a tenir cura de la seguretat i salut de tots els seus equips sent aquesta la nostra primera prioritat, també s'ha disposat d'un servei d'atenció psicològica telefònica a disposició els treballadors i les seves famílies. L'objectiu és oferir suport professional a les persones que necessiten ajuda per prendre decisions o resoldre problemes que alterin el seu ritme de vida normal en aquesta situació excepcional. A nivell global, Essity també ha fet una donació de 200.000 dòlars a la Fundació de les Nacions Unides per donar suport a la tasca de la Organització Mundial de la Salut (OMS) de salvar vides i ajudar a tots els països a prevenir, detectar i respondre a la pandèmia de la COVID-19.

Essity està present a Espanya des de 1998 i compta amb més de 1.200 empleats entre plantes de producció i oficines. La planta de Puigpelat, en la qual treballen més de 560 persones, subministra productes d'higiene professional, paper tissú, higiene femenina, incontinència i bolquers de nadó. 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja