900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
El grup Wala-Unipreus posa en marxa l’arrodoniment solidari per col·laborar a favor dels més vulnerables de la mà de la Creu Roja
30-06-2020
Foto_Walaweb
El projecte està dedicat a garantir una alimentació saludable als infants més vulnerables.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Els seus clients/es podran arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims restants a la Creu Roja.

L’import recaptat ajudarà l’entitat a assegurar l’accés a una alimentació saludable i una correcta higiene a infants i joves en situació de vulnerabilitat arreu de Catalunya.

En dues setmanes ja s’ha aconseguit recaptar més de 3.000 €


El Grup Unipreus, propietari de la cadena de botigues d’equipament esportiu i moda casual Wala, ha anunciat la posada en marxa d’un projecte solidari per donar suport als col·lectius més vulnerables a través de l’Arrodoniment Solidari a favor de la Creu Roja. A través d’aquest nou mecanisme de donació, desenvolupat per Worldcoo, els clients i clientes de Wala poden arrodonir l’import final de la seva compra i destinar els cèntims restants a una causa social cada vegada que utilitzen la seva targeta com a mitjà de pagament.

El projecte està dedicat a garantir una alimentació saludable als infants més vulnerables. En línia amb el compromís social, el Grup Unipreus, aposta per contribuir a ajudar els col·lectius més desfavorables i apropar els clients i clientes a ajudar de forma fàcil els infants sense recursos. I la solidaritat es reflecteix amb les més de 5.000 donacions realitzades en les dues primeres setmanes de funcionament.

Els clients de les botigues Wala ubicades a les 4 províncies i Unipreus, Prilow i Smuk ubicades a Lleida tindran l’oportunitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i podran col·laborar amb aquelles causes socials més properes al  territori de forma fàcil, transparent i confidencial.


Ajudes per a l’alimentació i la higiene d’infants de famílies vulnerables

Avui en dia, són moltes les persones en situació de vulnerabilitat que es veuen afectades per aquesta crisi social generada per la COVID-19. L’alimentació és una necessitat bàsica que, atesa la situació de fragilitat econòmica i social sobrevinguda que pateixen les famílies, es pot veure afectada. També ho és la higiene, especialment en els infants.

A través d’aquesta campanya, els clients i clientes de Wala podran col·laborar amb la Creu Roja amb l’objectiu de garantir una alimentació infantil saludable i equilibrada i una higiene bàsica per a infants i joves. L’import íntegre recaptat es destinarà al Pla Creu Roja Respon, que l’entitat ha posat en marxa per fer front a l’emergència pel coronavirus,  per tal que es pugui:

1.    Entregar ajudes per fer front a les necessitats bàsiques (targetes d’alimentació per a la compra de productes frescos, cistelles bàsiques d’aliments secs i lots de primera infància d’alimentació i higiene)
2.    Sensibilitzar sobre hàbits saludables d’alimentació a joves i infants que durant aquesta emergència social s’han vist abocades a una vulnerabilitat sobrevinguda.

Es tracta del primer projecte d'Arrodoniment Solidari que posa en marxa el Grup Unipreus. A través de l’Arrodoniment Solidari, la companyia mostra, una vegada més, el seu fort compromís amb la societat i especialment amb els col·lectius més vulnerables propers al territori, alhora que referma el seu compromís amb la Creu Roja, entitat amb la qual ja havia col·laborat anteriorment en diversos projectes solidaris.
A través del portal https://wala.worldcoo.com/  es pot obtenir informació ampliada del projecte, així com es poden fer donacions online i/o veure l’evolució de la recaptació.


Sobre Wala

Wala, és la cadena de botigues d'equipament esportiu i moda casual del grup Unipreus. El Grup Unipreus, fundat en 1940 a la província de Lleida, és una empresa familiar altament especialitzada amb més de 400 treballadors en plantilla, que ha focalitzat la venda de material esportiu, moda i calçat a través de la seva marca Wala. L'objectiu principal de la cadena es basa a oferir una àmplia gamma d'equipament esportiu, moda i calçat a preus molt competitius, prioritzant la qualitat dels seus productes. Grup unipreus disposa actualment de 7 establiments comercials a Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona. A més de la botiga online, www.walashop.com.


Sobre Creu Roja
La Creu Roja representa el major moviment humanitari, ciutadà i independent del món amb 155 anys col·laborant amb entitats públiques i privades perquè la humanitat i la dignitat arribi a totes les persones en qualsevol lloc i en tot moment i circumstàncies. Des del començament de la crisi de la COVID-19, la Creu Roja està actuant en tots els països del món afectats, representant la major mobilització de recursos, capacitats i persones en la seva història en favor de les persones més vulnerables i la població general.

A Catalunya, la Creu Roja compta amb el suport social de més de 17.000 persones voluntàries i de més de 225.000 persones i empreses sòcies, mentre que a la resta de l’Estat, la Creu Roja compta amb més de 200.000 persones voluntàries i més de 1.400 punts d'atenció a tot el territori, que permeten atendre anualment a més de 4 milions de persones a nivell estatal, de les que més d'1,7 milions són ateses des de programes socials. Amb el suport de més d’1,360.000 socis, empreses i aliats. La Creu Roja pertany a el Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja present a 192 països i actua sempre sota els seus set principis fonamentals: Humanitat, Imparcialitat, Neutralitat, Independència, Voluntariat, Unitat i Universalitat.


Sobre Worldcoo
Worldcoo  desenvolupa i implementa diferents canals per tal d’ajudar a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per tal d’impulsar els seus projectes socials i de cooperació a tot el món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els establiments comercials poden oferir als seus clients/es la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims restants a  una causa social sempre que s’utilitzi la targeta com a opció de pagament.


La companyia aposta per la innovació, el compromís solidari i la total transparència de tots els projectes amb els que col·labora. Des de la seva creació, ha finançat més de 420 projectes, gràcies a les més de 9 milions de donacions.  Worldcoo compta amb el Certificat B Corporation i al 2015 va ser una de las PIMES escollides per rebre finançament per part del programa de la Comissió Europea Horizon 2020.  Per a més informació: http://www.worldcoo.com/.

 

 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja