900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Més de 340 infants i joves gaudiran d’un lleure de qualitat gràcies a Creu Roja Joventut
30-06-2020
logo_CR_Respon_Enfront_CAT_450x300
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

La Creu Roja Joventut inicia aquesta setmana una vintena d’activitats d’estiu a Catalunya gràcies a les quals, més de 340 infants i joves podran gaudir d’un lleure de qualitat.

Les activitats d’estiu CRJ ofereixen espais on desenvolupar activitats de lleure en època de vacances escolars, una alternativa educativa que promou el desenvolupament integral, alhora que treballa l’adquisició de valors. Ho fa implicant els infants i joves amb el seu entorn i amb sí mateixos, ajudant-los a créixer com a ciutadans i ciutadanes conscients i actius.

A través de la proposta d’activitats, es pretén captar el seu interès i atenció fomentant una actitud de motivació i voluntat de participació. Tanmateix, és un espai idoni per a establir noves xarxes, promovent la convivència i la cohesió social.

Gestió emocional post-COVID-19

En l’especial context de pandèmia per la COVID-19, l’educació en el lleure pren importància per al desenvolupament dels infants i joves com a persones, concedint-los un espai de trobada, en un marc educatiu diferent a l’estandarditzat, guiat per la llibertat de participació i gaudi.

Aquest any les activitat prenen gran rellevància perquè s’han dissenyat tenint en compte el context en el que ens trobem: es treballaran aspectes com la gestió emocional de les conseqüències i implicacions de la crisi, noves rutines d’higiene i protecció, la recuperació del sentit de comunitat, així com donar-li protagonisme a les activitats a l’aire lliure.

A més, l’oferta d’activitats de lleure contempla l’adquisició d’actituds i aptituds que fomenten el creixement personal de la persona. L’educació en el lleure s’entén també com una escola de valors, fomentant la millora de les relacions interpersonals, augmentant la confiança i l’autoestima de l’individu, fomentant el treball cooperatiu i així el sentiment de pertinença a un grup i societat. Tanmateix, esdevé un espai per a estimular les oportunitats de participació activa i responsable d’infants i joves en diferents entitats o associacions.

Participaran un centenar de persones voluntàries, monitors i monitores de lleure i tècniques de Creu Roja Joventut per acompanyar a tots aquells infants i joves a adquirir nous aprenentatges i experiències de gaudi.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja