900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Els col·laboradors de BASF donen 6.000 euros a la Creu Roja
05-08-2020
Visita BASF CR web
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

BASF se suma així al Pla Creu Roja RESPON per pal·liar els efectes socials i econòmics del coronavirus.

Només a Catalunya, la Creu Roja ha atès més de 100.000 famílies des de l'inici de la pandèmia.

La plantilla dels centres de treball del Grup BASF a l'àrea de Barcelona ha lliurat una donació de 6.000 euros a la Creu Roja, en el marc d'una campanya organitzada per la companyia pensada per recaptar fons per a la lluita contra la COVID-19. Aquesta campanya ha comptat amb la participació de donacions de col·laboradors de l'empresa de tota la península. Posteriorment, l'empresa ha duplicat la quantitat recaptada i aquesta ha estat lliurada a entitats de el sector social en els diferents entorns on opera l'empresa.

En el cas de la zona de Barcelona, ​​aquesta donació s'ha lliurat en un acte formal a la Creu Roja a Catalunya, on l'entitat humanitària ha pogut explicar els seus principals projectes i com han actuat per minimitzar els efectes socials de la pandèmia.

Durant la pandèmia, la Creu Roja ha atès més de 100.000 famílies (unes 400.000 persones) gràcies al Pla Creu Roja RESPON, un programa transversal i coordinat des de les diferents àrees de l'entitat. Entre les accions més destacades hi ha la distribució de prop de 2 milions de quilos d'aliments en 52 centres de distribució d'aliments, 20.000 targetes de prepagament, 12.000 lots de productes de primera necessitat i alimentació i s'han invertit fins al moment més de 5 milions d'euros. També s'han repartit màscares o s'han gestionat albergs per a persones sense llar perquè poguessin fer un confinament correcte, entre altres accions. Es tracta de la major mobilització de recursos de la història de la Creu Roja, amb més de 6.000 tècnics i voluntaris treballant en l'emergència.

El president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, ha agraït l'aportació de BASF: "Aquesta ajuda econòmica ens permetrà seguir ajudant a col·lectius vulnerables, atenent correctament les seves necessitats i a ser capaços de tornar a donar una resposta per a realitzar accions preventives i al mateix temps pal·liar els rebrots que pugui haver-hi les pròximes setmanes ".

Per la seva banda, el director general de BASF Espanya, Carles Navarro, ha destacat durant la seva visita a la seu de la Creu Roja a Barcelona que "el principal valor de BASF és l'equip que el forma. A més de ser el millor equip de la indústria, amb aquesta iniciativa ha demostrat també ser solidari amb el seu entorn més immediat. És un orgull poder representar els empleats de la companyia i aportar aquest granet de sorra, que s'afegeix a la tasca que portem realitzant des de l'inici per donar suport des de la nostra indústria a la lluita contra la pandèmia ". En aquesta visita també s'ha comptat amb la presència de la directora de Recursos Humans, Cinthia González, i la representant dels treballadors i treballadores de BASF, Maite Herrero.

Sobre la Creu Roja

La Creu Roja representa el major moviment humanitari, ciutadà i independent del món amb 155 anys col·laborant amb entitats públiques i privades perquè la humanitat i la dignitat arribi a totes les persones en qualsevol lloc i en tot moment i circumstàncies. 

Des del començament de la crisi de la COVID-19, la Creu Roja està actuant en tots els països del món afectats, representant la major mobilització de recursos, capacitats i persones en la seva història en favor de les persones més vulnerables i la població general.

A Catalunya, la Creu Roja compta amb el suport social de més de 17.000 persones voluntàries i de més de 227.000 persones i empreses sòcies, mentre que a la resta de l’Estat, la Creu Roja aglutina més de 200.000 persones voluntàries i més de 1.400 punts d'atenció a tot el territori, que permeten atendre anualment a més de 4 milions de persones a nivell estatal, de les que més d'1,7 milions són ateses des de programes socials. A més, compta amb el suport de més d’1.360.000 socis, empreses i aliats.

La Creu Roja pertany al Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, present a 192 països i actua sempre sota set principis fonamentals: Humanitat, Imparcialitat, Neutralitat, Independència, Voluntariat, Unitat i Universalitat.

Sobre BASF

A BASF, vam crear química per a un futur sostenible. Combinem l'èxit econòmic amb la responsabilitat social i la protecció de l'entorn. El Grup BASF compta amb aproximadament 117.000 col·laboradors que treballen per contribuir en l'èxit dels nostres clients en gairebé tots els sectors i països del món. La nostra cartera està organitzada en sis segments: Productes Químics, Materials, Solucions Industrials, Tecnologies de Superfície, Nutrició i Cura i Solucions Agrícoles. El 2019, BASF va generar unes vendes d'uns 59.000 milions d'euros. Les accions de BASF cotitzen en les borses de Frankfurt (BAS) i als Estats Units (BASFY) com ADR (American Depositary Receipts). Més informació a www.basf.com.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja