900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja engega una acció de sensibilització dels joves davant la COVID-19 en l’oci nocturn
06-08-2020
COVID spoiler
Fotografia: Creu Roja Sabadell
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Un miler de voluntariat i joves informadors/es conscienciaran sobre les mesures de prevenció i de protecció davant el coronavirus arreu del territori.

Els joves sensibilitzadors estaran a peu de carrer, a les zones costaneres i d’oci, a partir del vespre i fins a la matinada.

L’acció de sensibilització compta amb missatges i situacions estiuenques per a les xarxes socials amb l’etiqueta #COVIDSPOILER.

La Creu Roja Catalunya ha activat un miler de persones entre voluntàries i treballadors joves per dur a terme una acció de sensibilització entre els joves davant la COVID-19 arreu de Catalunya. És una acció que ha encarregat el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya a l’entitat per tal de desplegar un pla per disminuir el risc de contagi en les trobades d’oci nocturn dels joves durant l’estiu.

L’acció s’engega prioritàriament als municipis costaners on hi ha major afluència de grups d’adolescents i joves, amb una major densitat poblacional i on es concentren espais de major risc vinculades a l’oci nocturn, atès l’increment de positius entre franges d’edat més joves durant les últimes setmanes. Els equips de prevenció sortiran al carrer a partir de les 20h. i recorreran les zones de major afluència fins la matinada, de dilluns a diumenge.

La iniciativa vol reduir el risc de contagi entre els joves després que s’hagi percebut un cert relaxament de les mesures per prevenir la COVID—19 durant l’estiu entre aquest col·lectiu. Així doncs, els joves informadors detectaran conductes de risc, procuraran corregir-les i també repartiran material informatiu i mascaretes protectores.

#COVIDspoiler

Paral·lelament a les accions de carrer, també es durà a terme una acció de sensibilització a les xarxes socials, per tal d’amplificar la difusió del missatge a través de misstges informatives amb consells de prevenció. L’etiqueta de l’acció és #COVIDSPOILER i apareixerà en xarxes socials amb major presència d’aquest públic, com ara Instagram, Tik Tok, Spotify, Twitter o Youtube.

MATERIAL AUDIOVISUAL

Vídeo tràiler #COVIDspoiler festa.

Vídeo tràiler #COVIDspoiler sopar.

Vídeo tràiler #COVIDspoiler piscina.

Falca d'àudio #COVIDspoiler.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja