900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cruz Roja considera fundamental aprender primeros auxilios ante la situación de pandemia
10-09-2020
primerauxilis_web
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

Les limitacions d'accés a serveis de salut, així com un major risc de lesions a la llar en cas de confinament, fan que sigui més important que mai proporcionar coneixements bàsics de primers auxilis en línia per preparar la major quantitat de persones possible perquè tinguin cura de si mateixes i del seu entorn.

Des del 15 de març de 2020, data d’inici del confinament, més de 31.600 persones han accedit a la formació gratuïta en línia de la Creu Roja sobre primers auxilis amb components adaptats a la COVID-19.

En l'actual situació de pandèmia, les limitacions d'accés a serveis de salut, així com un major risc de lesions a la llar en cas de confinament, fan que sigui més important que mai proporcionar coneixements bàsics de primers auxilis en línia amb l'objectiu de preparar la major quantitat de persones possible perquè tinguin millor cura de si mateixes i dels qui les envolten.

Per aquest motiu, amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Primers Auxilis (dissabte, 12 de setembre), la Creu Roja fa una crida a formar-se en aquest camp que salva vides.

L'educació en matèria de primers auxilis, amb components adaptats a la COVID-19, pot preparar  les persones perquè s'observin acuradament a si mateixes i als altres per detectar símptomes, trobar i utilitzar les fonts d'informació apropiades i seguir les instruccions d'aquestes fonts per  accedir a les cures avançades adequades en el moment oportú, així com per protegir-se de la infecció en el procés.


Llarga trajectòria en la formació en primers auxilis

L'organització disposa d'una àmplia oferta de cursos que s'adapten tant a les necessitats de particulars com de col·lectius específics.

De fet, des del 15 de març de 2020, data de l'inici del confinament, més de 31.600 persones de tot l’Estat han accedit a la formació en línia de la Creu Roja sobre primers auxilis. Per conèixer tota l'oferta formativa de Creu Roja en aquest àmbit, cal accedir a aquest enllaç: www.cruzroja.es/primerosauxilios

Creu Roja és conscient de la importància vital d’aquesta formació i, per això, és líder mundial en la capacitació i prestació en primers auxilis. Anualment l’entitat forma 16 milions de persones a tot el món en aquesta matèria.

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja