900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cerca de 80 personas participan en la 4ª Jornada de Referentes de Voluntariado de Cruz Roja en Cataluña
19-11-2020
Alba Rodriguez-creuroja-11-web
Voluntariado distribuyendo alimentos durante el confinamiento. Alba Rodriguez
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

La trobada s’ha celebrat virtualment i ha reunit membres de  56 assemblees locals i comarcals de tot el territori.

S’han organitzat diversos tallers amb l’objectiu de proporcionar eines digitals i recursos que permetin intervenir en la gestió del voluntariat de manera virtual.


La Creu Roja a Catalunya ha organitzat el 18 de novembre la 4a Jornada de Referents de Voluntariat, en la qual han pres part 78 persones de 56 assemblees locals i comarcals de tot Catalunya. Amb el títol ‘Virtualització en la gestió del voluntariat’, la trobada ha volgut donar a conèixer i experimentar diverses aplicacions i recursos per facilitar aquesta tasca.  

En aquesta línia, al llarg del matí s’han portat a terme quatre tallers: dos centrats en eines digitals adreçades a diferents moments del procés de gestió del voluntariat; un altre en què les persones assistents han compartit activitats de vida associativa en línia i n’han creat de noves, i un darrer que ha permès experimentar un Escape Room i aprendre a posar-lo en marxa amb els voluntaris i voluntàries.

A l’acte també hi han intervingut el president i el coordinador de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet i Enric Morist, respectivament; el director de voluntariat i desenvolupament de la xarxa territorial de CRE, Moisés Benítez, i el director general d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya, Bernat Valls.

Aquesta jornada l’ha finançat la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya en el marc del conveni plurianual subscrit amb la Creu Roja per al període 2019-2020.

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja