900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja insta la ciutadania a mobilitzar-se per fer front a l’impacte de la COVID19 entre els col·lectius més vulnerables
17-12-2020
Diseño sin título (1)
L’anunci l’han protagonitzat diversos voluntaris i voluntàries de l’organització.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

La campanya #ConnectaT promou l’acció voluntària i fa una crida perquè la ciutadania s’hi impliqui per donar resposta a l’actual crisi social i sanitària.

Del 17 al 24 de desembre, s’emetrà l’espot i la falca per TV3, Catalunya Ràdio a més d’altres canals interactius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i de la Creu Roja.
 
Aquesta iniciativa és possible gràcies a l’aliança empresarial de la Fundació Abertis i de Nestlé i dels mitjans de comunicació.

Des de l’inici de la pandèmia, la Creu Roja ha prestat ajuda humanitària a més de 700.000 persones i ha distribuït prop de tres milions de quilograms d’aliments a tot Catalunya. Més de 5.000 persones voluntàries s’han incorporat a les accions humanitàries de l’entitat.
 

Amb el lema #ConnectaT, la Creu Roja a Catalunya llança dijous, 17 de desembre, la seva campanya anual de captació i promoció del voluntariat que, enguany, té com a objectiu aconseguir el suport de la ciutadania per lluitar contra els efectes de la pandèmia entre els col·lectius més vulnerables.

Durant la pandèmia, la videoconferència ha esdevingut el principal espai de trobada i reunió de tothom. Per això, la imatge de la campanya reuneix diferents col·lectius vinculats d’alguna manera amb la Creu Roja – ja siguin persones beneficiàries, empreses col·laboradores o voluntariat- al voltant d’una gran videoconferència i apel·la la ciutadania a implicar-se amb l’entitat i “connectar-s’hi” per fer front a l’emergència social. Com a particularitat, l’anunci l’han protagonitzat diversos voluntaris i voluntàries de l’organització.

En el marc d’aquesta iniciativa, s’emetran del 17 al 24 de desembre 47 espots per TV3 i 32 falques per Catalunya Ràdio. També es farà difusió de la campanya a través dels canals interactius de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i de la web i les xarxes socials de la Creu Roja a Catalunya amb una previsió de generar més de 500.000 impressions.


Aliances empresarials

Aquesta acció de sensibilització és fruit del suport de Nestlé i de la Fundació Abertis, les quals a més han prestat suport continuat al Pla Creu Roja RESPON per fer front als efectes socials de la pandèmia generada per la COVID-19. També hi ha el suport de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per dissenyar fórmules que potenciïn la tasca solidària.


Més de 700.000 persones reben ajuda humanitària

Des de març, la Creu Roja a Catalunya ha prestat ajuda humanitària a 718.697 persones en situació de vulnerabilitat i ha distribuït prop de tres milions de quilograms d’aliments, 78.496 kits d’higiene i alimentaris i 23.221 targetes de prepagament per cobrir necessitats bàsiques.

Per donar resposta a l’emergència, s’han fet 156.386 trucades de seguiment, prevenció i promoció de la salut entre els col·lectius més vulnerables i s'han ofert 1.266 places per a persones en situació de vulnerabilitat a través d’11 albergs que l’organització ha gestionat a diversos municipis. En l’àmbit d’ocupació, s’han inserit laboralment més d’un miler de persones i s’ha donat suport a 11.670 persones a través d’accions de formació i capacitació.

Tota aquesta tasca no hauria estat possible sense la implicació del voluntariat: més de 5.000 nous voluntaris i voluntàries s’han incorporat a l’organització des que va començar la pandèmia.
 

•    Campanya #ConnectatT: www.creuroja.org
•    Fes-te’n voluntari o voluntària: www.creuroja.org/AP/cm/33P14L8/Fes-te-n-Voluntari.aspx
•    Fes un donatiu: www.creuroja.org/AP/cm/339P44L8/Fes-un-Donatiu.aspx
•    Fes-te’n soci/a o empresa sòcia: www.creuroja.org/AP/cm/21P13L8/Fes-te-n-Soci.aspx
•    Col·laboració empresarial: www.creuroja.org/AP/cm/240P283L8/Empreses.aspx

 

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja