900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Cruz Roja hace un llamamiento a la movilización de la ciudadanía para hacer frente al impacto social de la COVID19
05-08-2021
Connectat_web
El anuncio lo han protagonizado varios voluntarios y voluntarias de la organización.
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.

La campanya #ConnectaT promou l’activació ciutadana perquè s’impliqui en la resposta a la situació social actual.

Del 5 al 12 d’agost s’emet la campanya per TV3, Catalunya Ràdio i en els canals interactius de la CCMA i a les xarxes socials.

La campanya és possible gràcies a la col·laboració de Nestlé i Fundació Abertis.

El Pla Creu Roja RESPON davant la Covid19 ha atès a Catalunya des de l’inici de la crisi prop de 700.000 persones i ha distribuït més de 4 milions de kg d’aliments amb la mobilització de 8.678 persones voluntàries i l’aliança amb 412 empreses col·laboradores.
 

Amb l’eslògan #ConnectaT, la Creu Roja a Catalunya llança dijous, 5 d’agost, la campanya d’activació social a través de la captació i promoció de voluntariat i de la creació d’aliances que  torna a tenir com a objectiu aconseguir la mobilització ciutadana lluitar contra els efectes socials, econòmics i emocionals de la pandèmia.

Amb la Covid19, la videoconferència ha esdevingut el principal espai de trobada i de reunió de tothom. Per això, la imatge de la campanya reuneix diferents col·lectius de la Creu Roja al voltant d’una gran videoconferència i apel·la la ciutadania a implicar-se amb l’entitat i “connectar-s’hi” per fer front a l’emergència social. Com a particularitat, l’anunci l’han protagonitzat diversos voluntaris i voluntàries de l’organització.

En el marc d’aquesta iniciativa, s’emetran del 5 al 12 d’agost 51 espots per TV3 i 32 falques per Catalunya Ràdio. També es farà difusió en línia, amb 480.000 impressions de la campanya en format bàner, skin i vídeo als canals interactius de TV3 a la carta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). A més, també se’n farà difusió a les xarxes socials de les entitats col·laboradores i de la campanya i de la mateixa Creu Roja.

Les aliances en l’Agenda 2030

Aquesta acció de sensibilització és fruit de l’acord amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per dissenyar fórmules que potenciïn la tasca solidària. També és un clar exemple de col·laboració continuada i sostinguda d’empreses, entitats públiques i mitjans de comunicació, com determina l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, per tal d’establir aliances per lluitar contra les desigualtats.
Amb tot, enguany, la campanya és possible gràcies a la col·laboració d’empreses i entitats com la Fundació Abertis i Nestlé.


700.000 respostes enfront la Covid-19

Des de març de 2020 i fins a finals de juliol de 2021, el Pla Creu Roja RESPON davant la Covid-19 ha atès a Catalunya les necessitats bàsiques de 693.745 persones. En acció humanitària, concretament, s’han atès 545.576 persones directes i 1.363.000 de persones beneficiàries indirectes.

Amb tot, s’han distribuït 4,2 milions de kilograms d’aliments, s’han fet 376.000 lliuraments de necessitats bàsiques, s’han repartit 55.515 targetes de prepagament per realitzar les compres d’aliments i productes de la llar i s’han repartit 111.151 kits d’ajuda bàsica.

Per fer-ho possible, s’han mobilitzat 8.678 persones voluntàries, que han realitzat 286.000 hores d’acció voluntària. A destacar també les noves altes de més de 5.000 persones voluntàries durant la pandèmia.

Quant a l’establiment d’aliances empresarials, 412 empreses noves han col·laborat durant aquest període, de les quals 179 han fet aportacions econòmiques i 539 han fet donacions de productes.
 

Consulteu en temps real les dades del Pla Creu Roja RESPON
https://www2.cruzroja.es/cruz-roja-responde-open-data

 

 

Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja