900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari
 

Objectius

El Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja a Catalunya és l’àmbit que té encomanat, en virtut del mandat institucional, la recerca i el foment de la pau, la difusió i l’ensenyament del Dret Internacional Humanitari, la promoció i difusió dels Drets Humans i la propagació dels principis fonamentals del Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja.

Funcions

Les funcions del Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja a Catalunya se centren principalment en:

  • La realització de formació i accions de difusió sobre el Moviment Internacional de la Creu Roja, els Drets Humans, el Dret Internacional Humanitari, els Principis i Valors i la Cultura de la Pau.
  • L’estudi i l’assessorament sobre aquestes temàtiques.
  • Creació de recursos de sensibilització sobre Drets Humans, Dret Internacional Humanitari i Principis i Valors i realització d’accions de promoció i de sensibilització.
  • Oferiment de suport a les oficines territorials de la Creu Roja per a la realització i el desenvolupament de projectes i accions.

Per desenvolupar aquestes funcions, l’equip del Gabinet disposa d’una Cartera de Projectes que posem a la vostra disposició.

Contacte

Adreça: c/ Joan d'Àustria 118
08018 Barcelona

Demana més informació al nostre contacte de DH i DIH.

Telèfon: 93 489 01 61

  

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja