900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Antoni Aguilera, nou president de la Creu Roja a Catalunya
21-04-2015
Antoni Aguilera retrat
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

El Comitè autonòmic de la Creu Roja a Catalunya ha proposat per unanimitat aquest dilluns, 20 d’abril, Antoni Aguilera com a nou president de la Creu Roja a Catalunya.

El Comitè autonòmic de la Creu Roja a Catalunya, en la seva reunió d’ahir dilluns 20 d’abril, ha proposat per unanimitat la candidatura d’Antoni Aguilera com a nou president de la Creu Roja a Catalunya.

Presentada la seva candidatura, el president de la Creu Roja Espanyola (CRE) n’ha fet ja el seu nomenament. Antoni Aguilera substitueix així Josep Marquès, que exercia la presidència de la Creu Roja a Catalunya des del 31 de maig de 2007.

Des de 2007,  Antoni Aguilera era vicepresident de la Creu Roja a Catalunya. També és membre de la Comissió de Direcció i president de la Comissió del Fons d’Art de la Creu Roja a Catalunya, a més de representant en diversos òrgans estatals (Assemblea General i el Comitè Nacional de la Creu Roja Espanyola).

Antoni Aguilera ja va exercir la presidència de la Creu Roja a Catalunya entre novembre de 2005 i maig de 2007. També va ser president de la Creu Roja a Sant Cugat del Vallès-Rubí entre 1990 i 2007  i vicepresident de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona entre 2005 i 2006.  Pel seu compromís amb la institució humanitària, Antoni Aguilera va rebre la medalla d’Or de la CRE l’any 2008.

La Creu Roja està celebrant el seu procés electoral des de finals de l’any 2014 i el finalitzarà aquest estiu. Al llarg d’aquest procés, es renoven tots els càrrecs de la Creu Roja locals, comarcals, provincials, autonòmics i estatal, a més dels òrgans d’assessorament i control.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja